STEK Amsterdam: nieuw en uber gezellig

Gezelligheid en de Wibautstraat in Amsterdam oost worden niet vaak in één zin genoemd. Het kan zijn dat daar nu toch verandering in gaat komen met de komst van STEK Amsterdam. Tussen al het geweld van beton is deze sfeervolle spot een welkome verandering en een heerlijke plek voor ontbijt, lunch of borrel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruim terras

Voor warme zomerdagen is er ruimte zat op het grote zonnige terras van STEK. Verfrissend drankje erbij en opeens is het toch wel erg fijn op één van de ongezelligste stukjes van Amsterdam oost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Houten tafeltjes, ruime houten bankjes, vrolijk geschilderde wanden en fleurige bloemen. Ook binnen zit je zeker niet verkeerd bij STEK Amsterdam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trek?

Zin in wat lekkers? STEK heeft een mooie kaart waarop genoeg staat om uit te kiezen. Pannenkoeken, STEK tartare, STEK burger, salade van makreel en frites zijn maar een greep uit de mogelijkheden. Het leuke is dat je bij STEK de hele dag kunt ontbijten. En zo hoort het! Wie heeft ooit bedacht dat je ’s middags geen gebakken eitjes of pannenkoeken meer zou mogen bestellen? Tsss!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STEK Amsterdam
Wibautstraat 95-97
Amsterdam oost
www.stek-amsterdam.com

STEK Amsterdam is geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner op:
maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 18.00 uur
vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur
zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur
zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Nieuw in Amsterdam Oud-Zuid Sotto Italiaans restaurant
SOTTO pizza legàle opent tweede vestiging in Amsterdam Oud-Zuid

Fan van de pizza's van SOTTO pizza legàle op de Amstelveenseweg? Goed nieuws! Binnenkort opent er een tweede vestiging van...

Sluiten