Stoer eten bij Cannibale Royale

Cannibale Royale op de Ruysdaelkade is een no nonsense restaurant waar je goed terecht kunt voor een stoere hap. Voor bijvoorbeeld een robuuste plank met een sappige burger of malse sticky sweet ribs. Dat de buurt deze nieuwe tent wel weet te vinden is duidelijk, want ieder plekje in het restaurant is gevuld met hongerige gasten. Ook het terras raakt goed gevuld naar mate de avond vordert en de avond dat wij er eten lonkt het terras niet echt gezien de stromende regen. Weer of geen weer, het is blijkbaar altijd Cannibale Royale weer.

Cannibale Royale Ruysdaelkade

Ons stoer voer voor deze avond. Vooral de ribs zijn freakalicious, zo mals dat het vlees van het bot valt. The way I like it!

Cannibale Royale Amsterdam Cannibale Royale De Pijp AmsterdamCannibale Royale De Pijp Amsterdam

nieuwcannibaleroyale

Cannibale Royale is een relaxte tent om even een ongecompliceerd hapje te eten of een drankje te doen. De sfeer zit er goed in en het eten is goed. Wel even reserveren, ja zelfs op maandag want het is hier altijd goed druk.

 

Cannibale Royale
Ruysdaelkade 149
Amsterdam De Pijp
Lunch | borrel | diner

Translate»
Lees vorig bericht:
Hamburgers bij Geflipt Amsterdam in de Pijp
Lekker eten met je handen

Lekker even al je tafelmanieren vergeten. Etiquette, swetikette! Bij deze ruige tentjes eet je voer dat je lekker met je...

Sluiten