De Drie Wijzen uit Oost openen Superette op het Javaplein in Oost

Superette is het nieuwste concept van de Drie Wijzen uit Oost, je weet wel de drie uit Amsterdam Oost die meerdere bizar goedlopende zaken in Oost (o.a. Bar Botanique, Bar Basquiat, Louie Louie, Bar Bukowski, Eddy SpaghettiSmokin’ Barrels), eentje in het centrum (Biertuin Prinsengracht) en eentje in West (Waterkant) hebben opgetuigd. Het was even stil rondom hun imperium, maar ze hebben weer van zich laten horen. Want een nieuwe 3WO spruit is een feit!

Superette Amsterdam Oost Javaplein

 

Superette Amsterdam Oost

En deze nieuwst 3WO vind je weer in hun oude vertrouwde Amsterdam Oost. Op het Javaplein in de Indische Buurt om precies te zijn. Weet je nog waar wijnbar Thirty5ive zat? Nou daar dus. En zoals je wellicht wel weet is dat een plekje met terras op het plein. Dussss…

Superette Amsterdam Oost terras

Superette buurtcafé

Wat de nieuwe spot Superette ons gaat brengen is een kleurrijke bar en eetcafe met een oldskool buurtsuper sfeer dat open is van ’s ochtends vroeg tot ’s nachts laat. Iedereen is welkom bij deze nieuwe buurtcafé om gezellig te komen buurten en wat lekkers te eten en te drinken. Op de kaart van deze nieuwe bar op het Javaplein in Amsterdam Oost vind je net wat alternatieve versies van alledaagse gerechten. midden op het Javaplein (hun woorden). Superette zou dus zomaar jouw nieuwe hang out in Oost kunnen worden!

Superette Amsterdam Oost javaplein

Wauw! Deze superknappe spot opent binnenkort ook in Oost.

Superette
Javaplein 35
Amsterdam Oost
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | terras | diner

Openingstijden (gelden vanaf 4 juli 2018):
Maandag tot en met zondag vanaf 9.00 uur

Foto credits: Superette Cafe Amsterdam

[mapsmarker marker=”18″]

 

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Magna Plaza's Food Court
Er komt een nieuwe food court in Amsterdam!

Food courts I love it! In Amsterdam zijn er wat mij betreft Lees verder

Sluiten