De tofste nieuwe terrassen aan het water

Jongens wat is het toch heerlijk weer! Zon, stad, gracht, ik kan maar geen genoeg krijgen van Amsterdam in de zomer. Een ijskoude limo, verkoelend biertje of groot glas witte wijn en wat bites bij de hand en dat allemaal op een terras aan het water. Wat wil je nog meer? Ja toch! Dit zijn de nieuwe terrassen van Amsterdam aan het water. Go check ‘em out!

Sagardi Amsterdam

Het regent pintxo’s en prachtige Baskische gerechten bij het nieuwe Sagardi Amsterdam. Het zojuist geopende restaurant heeft twee terrassen: eentje aan de Spuistraat en eentje aan de Singel. Kijk kijk vooral dat laatste terras is interessant als je aan het water wilt zitten. Lunchen en dineren, kan allebei. Verwacht getrakteerd te worden op tongstrelende gerechten!
Meer info over Sagardi

Kopstootbar

De Kopstootbar is natuurlijk dé plek om een kopstootje te scoren, maar ze hebben nu iets nieuws: een heuse pop-up stadsoase bij het Leidseplein.

Op een vlonder in de gracht kun je bij dit tijdelijk terras wel heel erg fijn lunchen, borrelen of dineren met een Romaanse pizza (ja die vierkante), pasta’tje, salade of burrito bowl. Je kunt dit allemaal aftoppen met een tiramisu.
Ga naar de website van Kopstootbar

Kopstootbar terras Amsterdam nieuw water

9x de leukste stadsstranden van Amsterdam

Otemba Ramen

Ramen slurpen aan het water? Het kan bij Otemba Ramen aan de Kinkerstraat. Bij deze nieuwe ramenspot eet je een gruwelijk fijne bowl ramen. Binnen zit je te gek in hun funky coole interieur, maar ook buiten op het terras aan het water is het goed toeven.

Lees meer over Otemba Ramen

Het Dek @Scheepsvaartmuseum

Het Dek is het nieuwe terrasponton op het water van Het Scheepvaartmuseum. Lekker neerploffen op de loungebanken terwijl je van iets lekkers knabbelt en een drankje drinkt terwijl je over het water tuurt. Niet slecht toch?
Meer info over Dek

© Twycer / www.twycer.nl

Dit zijn de verborgen terrassen van Amsterdam

Marie

Wauwie wat is het vernieuwde terras van Marie in Hotel l’Europe toch te gek! Nippen aan een glaasje wijn, oesters of een Plateau de Marie snoepen terwijl je naar de bootjes over de gracht kijkt? Dat is zeker geen straf!
Ga naar de website van Marie.

De Gouden Reael

De Gouden Reael zit al jaren aan het schattigste bruggetje van Amsterdam. De familie Caron heeft dit restaurant recentelijk overgenomen en op hun terras kun je lekker tafelen op z’n Frans met het water aan je zijde.

Meer info over De Gouden Reael

Gouden Reael terras aan het water Amsterdam

Sammie Sangria

Sammie Sangria in Amsterdam Noord is nog niet geopend, maar volgende week gaat dit terras op het Veronicaschip los! Denk aan kannen sangria en lekkernijen van Sjefietshe. Jawel die van ceviche op z’n Amsterdams. Chillen op het dek kan, maar een plons nemen in het water ook!

Meer info over Sammie Sangria

Vessel Bay

Vessel Bay is het nieuwe terras met waterfront view van bar restaurant Vessel Amsterdam in de Houthavens is een groene oase waar je heel erg fijn kunt onderuit zakken met wat te eten en te drinken op een terras aan het water. Je kunt hier al ’s morgens vroeg terecht en blijven plakken tot ’s avonds laat.
Meer info Vessel Bay

Edel by Dennis

Het terras van Edel by Dennis heeft tijdens de lockdown een flink facelift gehad en het is nu nog beter vertoeven op het terras aan de Schinkel. In de ochtend een ontbijtje met een kop koffie, ’s middags een uitgebreide of juist kleine lunch, borrelen en daarna dineren? Kan allemaal op dit terras aan het water in Amsterdam West.

Meer info over Edel by Dennis

Goldmund Amsterdam

Op het terras van Goldmund Amsterdam kun je lekker wat eten en drinken met uitzicht over het water en over de Postjesweg. Een wel heel erg fijn terras in Amsterdam West om even wat af te koelen.
Meer info over Goldmund Amsterdam

Oei staat jouw favoriete nieuwe terras aan het water er niet tussen? Stuur je tip naar info@bysam.nl en wie weet staat hij er straks wel tussen!

Ook interessant:

Tags: terrassen aan het water in Amsterdam | nieuwe terrassen in Amsterdam | terras aan het water | beste terrassen van Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Sammie Sangria Amsterdam Noord terras restaurant bar NDSM
Sammie Sangria nieuwe hotspot in Amsterdam Noord met ceviche van Sjefietshe

Sammie Sangria word je nieuwe go-to spot in Amsterdam Noord om verkoeling te zoeken tijdens deze zinderende zomer. Lees verder

Sluiten