Dit zijn de nieuwste terrassen van Amsterdam

Terrassen in Amsterdam zijn er genoeg. En dat maakt het drankjes doen of eten in de zon wel erg fijn en makkelijk. Maar aangezien verandering van spijs doet eten is het ook fijn om op een nieuw terras neer te ploffen. En laten er nou toevallig volop nieuwe terrassen zijn. Amsterdam Oost heeft een paar nieuwe terrassen. In Zuid kun je op vier nieuwe terrassen zonnestralen meepakken. Maar in Amsterdam West wordt een nieuw terrasje pakken wel heel erg makkelijk, want West telt maar liefst elf nieuwe terrassen. En ook Noord en het centrum doen een duitje in zakje als het aankomt op nieuwe terrassen. Hieronder een lijst van terrassen die volledig nieuw zijn of net ietsjes anders zijn dan vorig jaar.

Dit zijn de verborgen terrassen van Amsterdam

Nieuwe terrassen Amsterdam Zuid

Als de zon zich laat zien wil je er natuurlijk zo snel en zoveel mogelijk van genieten. Dus als je in Amsterdam Zuid woont zijn dit de nieuwe terrassen in jouw buurt.

Wijmpje Beukers

Dit nieuwe terras vind je in de Pijp. Eetcafe Wijmpje Beukers is nog maar net open op de Karel du Jardinstraat en heeft een fijn terras dat staat te poppelen om gezellige terraszitters. De bitterballen en vleesbordjes zijn te gek om in de zon weg te knabbelen. Koud drankje erbij en je zit goed. Sowieso moet je deze nieuwkomer op je to do-lijstje zetten, want het is mijn nieuwe lievelings.
5 redenen waarom je heel snel naar Wijmpje Beukers moet gaan

Terras Amsterdam Wijmpje Beukers

Strand Zuid

Het terras van Strand Zuid is helemaal vernieuwd en man oh man wat ziet het er te gek uit. Een vuurkorf met comfy banken om omheen te zitten. Een dromerige boom met lichtjes erin. Ligstoelen en nog meer fairy tale proof stuff.
Meer over het vernieuwde Strand Zuid

Strand Zuid terras eten Amsterdam

Amstel Boathouse

Een groot terras en een overdekte veranda waar je aan bubbels kunt nippen en wat lekkers kunt eten. Wat dacht je van oesters? Vanaf het terras tuur je zo over de Amstel. Dat lijken mij genoeg redenen om eens richting Amstel Boathouse te fietsen. Ben je met de boot? Je kunt hier heel goed aanmeren en vanaf je boot of het terras genieten van wat je hebt besteld.
Meer info over Amstel Boathouse

Terras Amsterdam Amstel Boathouse

Bar Leijten

Deze nieuwe blikvanger aan de Schinkelkade heeft een groot terras aan het water. Op het terras van het sympathieke Bar Leijten in Amsterdam Zuid wil je als je eenmaal je plekje in de zon hebt bemachtigd niet zo heel snel meer weg.
Meer info over Bar Leijten

Bekijk hun website

Bar Leijten Amsterdam terras

Lavinia Goodfood Amstelveenseweg

Verzot op the goodfood van Lavinia? Bij deze tweede vestiging in Amsterdam Zuid kun je aan de kleine tafeltjes aan de Amstelveenseweg knabbelen van hun fijne gezonde gerechten.
Ik lunchte laatst super lekker bij Lavinia Goodfood Amstelveenseweg

Terras Amsterdam Lavinia Goodfood

Nieuwe terrassen Amsterdam West

Hieronder vind je de nieuwste terrassen in Amsterdam West. Waarvan zes terrassen in Oud-West, één terras in De Baarsjes en eentje in de Houthavens.

Terrassen Amsterdam Oud-West

Par Hasard West

Par Hasard West is de tweede vestiging van de beste frietbakkers van Amsterdam. De friterie zit op een klein hoekje in Amsterdam Oud-West en heeft aan twee kanten een terras waar je kunt smikkelen van hun patatjes en snacks. Je kunt trouwens ook een volledige maaltijd zoals fish & chips happen.
Meer info over Par Hasard West

Terras Amsterdam West Par Hasard

Bar Centraal

Het terras van de nieuwe wijnbar Bar Centraal vind je aan de Ten Katestraat. Deze nieuwe spot in Amsterdam Oud-West schenkt vin naturel en serveert fijne gerechten. Dat is dus extra fijn genieten op het terras en zonder de man met de hamer de volgende ochtend.
Meer over Bar Centraal

Barrica

Het ooit zo saaie hoekje in Oud-West is met de komst van wijnbar Barrica wel heel erg gezellig geworden. Bestel een wijntje en wat tapas terwijl je geniet van de zon.
Meer info over Barrica

Barrica Amsterdam wijnbar

De Kanarie Club

Het terras van De Kanarie Club maakt een terrasje pakken in Amsterdam West wel heel erg fijn. Er is lekker veel plek, ze hebben lekkere dingen op de kaart en de zon draait lekker om het terras heen. Dikke prima dus.
Meer info over De Kanarie Club

Terras de Hallen Amsterdam

BRAAI Westerpark

Met een burger, ribs of wat anders lekkers van de bbq chillen op het terras kan bij het nieuwe BRAAI Westerpark.
Meer over BRAAI Westerpark

Bar LOULOU

Voorheen zat hier het terras van Du Cap, maar nu zit hier Bar LOULOU. Wie het terras op het Kwakersplein kent weet dat het hier wel heel erg fijn zonnestralen vangen is.

Bar LOULOU
Kwakersplein 2h
Amsterdam Oud-West

Bar LOULOU Amsterdam terras

Jacketz Amsterdam

Jacketz Amsterdam is natuurlijk niet nieuw, maar het terras op de brug aan de Kinkerstraat wel. En het fijne aan dit terras is dat je veel minder last hebt van de gebouwen die de zon blokkeren. Dus dat wordt fijn een gepofte aardappel happen in de zon.

Jacketz Amsterdam
Kinkerstraat 56
Amsterdam Oud-West

Terras Amsterdam West Kinkerstraat

De Prael Houthavens

De Prael Houthavens is het nieuwe bierproeflokaal van Brouwerij De Prael op de Wallen. Dit nieuwe terras is spiksplinternieuw en je moet er wel even een fietstochtje voor over hebben, maar eenmaal aangekomen heb je wel een ijskoud biertje verdiend.
Meer over de Prael Houthavens

Terrasjes in De Baarsjes

Bartack

Om de hoek van het Rembrandtpark zit het terras van Bartack. Terwijl je nipt van je wijn, biertje of whatever kun je kijken hoe de buurt voorbij sjeest op de Postjesweg.
Lees meer over Bartack

Huiskamer van Rembrandt

Het is even zoeken naar het terras van de huiskamer van Rembrandt. Vanaf het terras kijk je uit op het Rembrandtpark, dus dat is wel heel erg fijn terras zitten.
Meer info over De huiskamer van Rembrandt

Terrassen BoLo

De Biergrill

Het terras van De Biergrill vind je op de Bos en Lommerweg. Gezelligheid kent hier geen grenzen. Op de kaart staan verschillende biertjes, wijntjes en happen die je terrasmoment wel heel erg plezierig maken.
Meer info over De Biergrill

Terras Biergrill Amsterdam BoLo

Local Hero

Een terrasje pakken aan de Jan van Galenstraat? Jazeker dat kan tegenwoordig bij Local Hero. Deze minimalistische en frisse zaak heeft het buitenmeubilair de stoep op gegooid zodat de buurt lekker in het zonnetje kan zitten.
Lees meer over Local Hero

Selma’s

Een paar stappen verwijderd van Local Hero zit Selma’s. Deze Nordic Bakery heeft Scandinavische (zoete) lekkernijen, koffie, maar ook Finse gin. En dat is dan weer een fijne basis voor een cocktailtje in de zon. Ik doe maar een suggestie.
Meer info over Selma’s

Nieuwe terrassen Amsterdam Oost

Jacobsz Amsterdam

Restaurant Jacobsz Amsterdam aan de Ringdijk is natuurlijk een must go als je houdt van knappe gerechten en fijne wijnen. Maar ook terrasfanaten kunnen deze zomer hun lol op bij Jacobsz, want er komt een heus aperitivo terras aan het water compleet met fijne drankjes en kleine hapjes. Dat wordt lekker pimpelen in de zon en hop door naar het diner.
Lees meer over Jacobsz Amsterdam

Bar Sue

Asian snacken in de zon? Dat kan bij Bar Sue in Amsterdam Oost. Wat dacht je van een Sue bowl of fingerfoods. Mjam!
Meer over Bar Sue

PARK in het Oosterpark

Poehee wat een mooie terras heeft PARK toch. Vanaf de houten banken heb je een te gek uitzicht over het Oosterpark. Hoe fijn is dat?
Meer info over PARK in het Oosterpark

terras Amsterdam Park Oosterpark

BORRL Kitchen

Borrelwalhalla BORRL Kitchen heeft een terras waar je borreltijd naar een hoger plan kunt trekken. Mensen kijken is hier overigens ook wel erg goed te doen.
Meer lezen over BORRL Kitchen

BORRL Kitchen Amsterdam restaurant bar

The Fool Bar

Het is prima terras zitten bij deze nieuwe bar op de Dapperstraat. Ideaal ook om even uit te puffen nadat je je boodschappen hebt gedaan op de Dappermarkt.

Fool Bar Amsterdam Oost terras

The Fool Bar
Dapperstraat 10
Amsterdam Oost

Bar Dumas

Deze nieuwe bar in Amsterdam Oost is nog maar net open. Het zou zomaar zo kunnen zijn dat jij de allereerste van je vrienden bent die zijn of haar kont neerplempt op het terrasmeubilair. Neem er een borrelhap bij, dat maakt het nog wat chiller in de zon.
Meer over Bar Dumas

Nieuwe terrassen Amsterdam Centrum

Bo Nam

Bij Vietnam food walhalla Bo Nam kun je tegenwoordig ook op het terras genieten van de kookkunsten van de chef. Mjam verse springrolls en andere delish dingen kom maar door hoor!
Lees meer over Bo Nam

Aziatisch restaurant Amsterdam nieuw

Dignita Hoftuin

Ken je de Hoftuin al? Deze verborgen tuin is echt te gek en laat daar nu net Dignita Hoftuin neergestreken zijn. Deze tweede locatie van Dignita heeft een te fijn groot terras compleet met gras en grote boom waar je onder kunt chillen als het echt te warm wordt.
Meer over Dignita Hoftuin

Dignita Hoftuin Amsterdam terras

Biertuin Prinsengracht

De tweede Biertuin op de Prinsengracht heeft een terras met uitzicht over de gracht waar je lekker biertjes kunt drinken. Natuurlijk kun je ook wat lekkers happen. Wat dacht je van hun befaamd kippetje? Mjam!
Meer over Biertuin Prinsengracht

Biertuin Prinsengracht centrum Amsterdam

Nieuwe terrassen Amsterdam Noord

Proeflokaal Kef

Met een kaasplank van Kef op het terras chillen doe je bij het net geopende Proeflokaal Kef in Amsterdam Noord. De tafels en stoelen op het Van der Pekplein zijn een ultieme plek om te chillen in de zon. Neem er een lekker glas wijn of een biertje bij om het kaasfestijn compleet te maken.
Meer over Proeflokaal Kef

Kef Amsterdam Proeflokaal terras

The Butcher Social Club

Aan de voet van de A’dam Toren vind je het terras van The Butcher Social Club. Een clean en minimalistisch terras, ideaal als je niet zo bent van poespas en tierelantijn. En natuurlijk hap je hier een The Butcher burger, want dat is waarom je hier bent toch?
Lees meer over The Butcher Social Club

Terras Amsterdam Noord Butcher

Uh oh ben ik een nieuw terrasje vergeten? Just let me know en dan fiets ik em ertussen.

Translate»
Lees vorig bericht:
Chille plekken Amsterdam
Te chille spots die altijd in festivalmodus lijken te zijn

Je kent ze wel van die plekken waar de alles kan en niets hoeft. Lees verder

Sluiten