Uit eten met 50% korting of geniet van een speciaal voordeelmenu.

Nee je leest het zeker niet verkeerd.

Je kunt werkelijk waar uit eten gaan en gewoon maar de helft van de gerechten hoeven te betalen. Hoe dan? Nou TheFork heeft een hele speciale actie de aankomende tijd. Het blijkt namelijk dat de meeste mensen nogal terughoudend zijn om weer hun favo restaurant te bezoeken. Vooral in Amsterdam wordt er veel minder gereserveerd dan voorheen. En dat terwijl alle horeca-ondernemers zo hun best hebben gedaan om veilig uit eten te gaan mogelijk te maken. Stijlvolle schermen, tafels op 1,5 meter afstand of meer, tig keer per dag alles schoonmaken etc etc. De horecazaken zijn er klaar voor, maar de gasten blijkbaar nog niet. Dat is ontzettend jammer vonden ze bij TheFork. ‘Wellicht kunnen wij helpen,’ En zo kwamen ze met het te gekke idee om back to the restaurants in het leven te roepen met als doel om iedereen weer terug naar de restaurants te krijgen. Hoe leuk!

Uit eten met flinke korting

En om dat extra aantrekkelijk te maken krijg je bij deelnemende restaurants dus gewoon OF 50% korting op je eten (let op dus niet de drankjes) of je kunt genieten van een speciaal voordeelmenu. Hoe fijn!

Bistro Berlage Amsterdam TheFork back to the restaurants
Bistro Berlage

En het leuke is dat de keuze behoorlijk reuze is. Zo is er voor ieder wat wils bij TheFork back to the restaurants campagne. Zo doet all day zaak Bistro Berlage mee aan de campagne. Het prachtige monumentale pand vlakbij Amsterdam Centraal Station dateert uit 1903 kun je de hele dag door genieten van prachtige klassiekers in een fraaie ambiance. En dat dus met 50% korting. Of wat dacht je van de heerlijke gerechten van de hippe boys van Ta Toru op de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp. Deze drie mannen toveren gruwelijk fijne Molukse gerechten op tafel. Je herkent de typische Molukse smaken, maar de mannen geven er een te gekke moderne twist aan. Dit wil je niet missen!

Ta Toru Amsterdam TheFork back to the restaurants
Ta Toru

Of schuif aan bij het goed gesmoelde Ratatouille* in Haarlem. Michelinchef Jozua Jaring en zijn witte brigade creëeren de ene na de andere oogverblindende gerechten en geloof mij, die wil je proeven! Voor TheFork back to the restaurants hebben ze een speciaal voordeelmenu in het leven geroepen (let op! Dus geen 50% korting).

Restaurant Ratatouille Haarlem TheFork back to the restaurants
Ratatouille

Ook altijd fijn: dineren aan de Amsterdamse grachten. Dat kan bij restaurant Johannes (hoofdfoto) en bij De Compagnon. Lekker achterover hangen en volop genieten van de grandioze gerechten luidt bij beide zaken het devies. Beide topzaken hebben een speciaal back to the restaurants voordeelmenu.

Maar er is meer! Wat dacht je van juicy burgers en cheesy pizza’s bij één van de vele locaties van The Commons? Ja ja voor de helft van de prijs. Of heerlijk Italiaans eten bij restaurant Bella Ciao of Indiase lekkernijen bij Memories of India of Thaise goodies bij The Spice Cocktails & Thai kitchen. In totaal doen er meer dan 100 restaurants door heel Nederland mee, dus er zit vast wel wat leuks voor je tussen!

Reserveren kan vanaf 14 september aanstaande om 12.00 uur. En de campagne loopt van 17 september tot en met 17 november.

Restaurant De Compagnon Amsterdam TheFork Back to the restaurants
De Compagnon

Meer info over reserveren voor deze speciale TheFork back to the restaurants campagne vind je op TheFork.nl of download TheFork app. Bekijk de teaservideo hieronder.

Hoofdfoto: Restaurant Johannes in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
PEQU restaurant Amsterdam Jordaan vis
Bij PEQU kun je in een relaxte sfeer genieten van Franse evergreens

Toefjes, schuimpjes, Instagramwaardige-maar-niet-zo-lekkere-bloemetjes zul je bij het nieuwe PEQU niet vinden. Lees verder

Sluiten