The New New Golden House nieuwe funky Asian spot met karaoke en arcadespellen in Amsterdam Noord

The New New Golden House is waar je moet zijn als je zin hebt in een avond Aziatisch eten en vertier.

Het gebied rondom de (Korte-)Papaverweg is ontzettend booming and happening. Op de plek waar voorheen succesvolle bakker Kometenbrood zat zit nu Yusu coffee met een pop-up NO-YUSU genaamd. Een voetbalkantine geïnspireerde koffiespot waar je goede koffie kunt drinken en ook wat zoete en hartige snacks kunt eten. En nu zit er op nummer 14 van de Papaverweg ook een rock & roll Aziatisch restaurant: The New New Golden House. Een duistere donkere zaak waarvan het lijkt alsof ze het volledige interieur van een old skool Chinees-Indonesisch restaurant hebben overgenomen. Maar laat je niet foppen door het interieur, want de sfeer is behoorlijk funky en cool. Gisteren liep ik er toevallig binnen en er werd druk gemise-en-placed. Ik keek naar het interieur en de naam en vermoedde dat ze Chinese gerechten serveerden, ‘ja ook,’ werd me verteld, ‘maar we trekken het breder.’ Werd me door één van de leden van het keukenteam verteld. Achter hem zat een gast druk rode pepers de lucht in te gooien met de wok. Oef dat belooft veel goeds. Ik kreeg een roze A4’tje in mijn handen gedrukt (al bedenk ik me nu dat het papier waarschijnlijk gewoon wit was, maar door het rode licht van de lantaarns en lichtbak roze kleurde) en hierop stonden de volgende lekkernijen: wonton soup, Koreaanse ceviche van tonijn met daikon, kimchi en rijst crisp, saté lilit, shortrib bao, chungking spicy noedels, sperziebonen met xo saus, yu xiang eggplant, orange chicken, geroosterde buikspek en dunne koude sesamnoedels met kombu en pinda’s en als dessert yusu- of matcha-ijs. Yummmm! Ik wil dit allemaal! Het devies luidt dan ook: kom met je vrienden! Dit eten is perfect om te delen met heel veel mensen terwijl je aan een grote ronde tafel inclusief Lazy Suzy zit.

The New New Golden House is geopend op vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur, de keuken gaat om 23.00 uur dicht, maar dan is het zeker nog geen einde verhaal want deze nieuwe spot in Amsterdam Noord is tot 3.00 uur geopend. Je kunt jezelf wagen aan de karaoke of Street Fighter spelen op hun arcadekast.

The New New Golden House
Papaverweg 15
Amsterdam Noord
Diner | karaoke | drinks and fun

Openingstijden The New New Golden House:
Vrijdag en zaterdag van 18.00 uur tot 3.00 uur (keuken tot 23.00 uur)

Plan je route naar The New New

Ook interessant:

Nieuwe Aziatische hotspot in Amsterdam Noord | karaoke zingen in Amsterdam Noord | nieuw Aziatisch restaurant in Amsterdam Noord

Translate»
Lees vorig bericht:
NO-YUSU nieuwe toffe koffiespot in Amsterdam Noord

NO-YUSU is het jongere zusje van de relaxte koffiebar YUSU in Amsterdam Oost. Lees verder

Sluiten