The Poké Market nieuwe poké bowl spot in de Schinkelbuurt

Goed nieuws voor poké bowl fans in de Schinkelbuurt want binnenkort is deze buurt in Amsterdam Zuid een poké bowl spot rijker. The Poké Market bestaat al een tijdje, maar alleen als bezorgservice voor deze Hawaiiaanse rauwe vissalades, maar nu openen ze ook een vestiging op de Zeilstraat in Amsterdam.

The Poké Market poké bowls galore

Gisteren liep ik nog even langs Zeilstraat 34 en ze waren druk bezig met verbouwen. Ik kon even naar binnen gluren en ik zag mooie glanzende diepgroene wandtegels, verder is het nog even de vraag hoe deze nieuwe poké spot eruit komt te zien. En je kunt natuurlijk kiezen uit hun signature gerechten, maar je kunt ook je eigen poké creatie maken. Het is aan jou.

Wanneer deze nieuwe gezonde spot opengaat is nog even de vraag. Kun je niet wachten tot de opening, dan kun je nog altijd gewoon een bowl laten bezorgen.

Binnenkort krijgt ook Amsterdam Oost een TonTon Club

Er is een wel hele toffe pop-up geopend. In de Melkweg vind je tot en met eind november een streetfood pop-up bar.

The Poké Market
Zeilstraat 34
Amsterdam Zuid
Diner | delivery

Error: map could not be loaded - a map with the ID does not exist. Please contact the site owner.
Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Mezcal Mexicaanse drank
Look book: Mezcal tasting

Als ik een event moet uitroepen tot meest bizarre event van 2017 dan zou deze mezcal tasting die ik afgelopen...

Sluiten