Hoe maak je de perfecte burger?

Je hebt burgers en je hebt BURGERS. Voor een échte burger schuif ik graag aan bij Thrill Grill. Bij deze burgerspot van Robert Kranenborg eet je burgers met je pink omhoog, oftewel met een chiq randje. Fast casual noemen ze het bij Thrill Grill.

En ook de kunst van het burgermaken is geen easy peazy job Over ieder detail wordt nagedacht en steeds weer aan geschroefd totdat de perfect burger op tafel staat. Toen ik door Thrill Grill werd gevraagd of ik mee wilde doen aan een Masterclass om van de heer Kranenborg himself te leren hoe je deze perfect burger maakt en vervolgens in een bloggers battle te strijden om de eerste plek, hoefde ik niet twee keer na te denken. Count me in!

De Thrill Grill burger

De signature Thrill Grill burger heeft een juicy kern van vlees dat gemaakt is van Hollandse melkkoeien. Aan het vlees zelf wordt verder niets toegevoegd om ervoor te zorgen dat de smaak zo puur mogelijk is. En het broodje? Dat is niet zomeer een bun! Dit is een zuurdesem broodje dat perfect past bij het vlees. Hmmmm!

Thrill Grill hamburger Amsterdam

De burgers gaan deze bad boy, de Josper, in en worden op 250 graden gegrilld. Ook de tijd luistert heel nauw en wanneer je het vlees omdraait ook.

thrill-grill-amsterdam-josper

Ok, ik heb zo goed mogelijk opgelet en geprobeerd alles te onthouden. Niet geheel onbelangrijk, want nu is het aan ons om de burger perfecto te fabriceren.

En daar staan ze dan de burgers made by bloggers op een rij. Robert a.k.a. Mr. Garing snijdt de burgers door om te kijken naar de opbouw van de burger en de garing.

thrill-grill-robert-kranenborg

And the winner is….me! En dat voelt goehoed!!

thrill-grill-amsterdam-bysam

Thrill Grill
Eerste Constantijn Huygensstraat 35-37
Amsterdam West
Burgers | steak | fries | salad

thrillgrill.nl

Translate»
Lees vorig bericht:
Al Ninèn Italiaanse walhalla (PERMANENT GESLOTEN)

Hier gaat mijn foodie heart sneller van kloppen: Echt Italiaans voer. Bij Al Ninèn op de Westerstraat vliegen de Italiaanse...

Sluiten