Tinner top breakfast en brunch spot op het Rokin

Waarom ik nog nooit eerder bij Tinner ben geweest is mij een groot raadsel. Deze te gekke breakfast en brunchspot vind je in de overdag in het souterrain van bar restaurant Terpentijn.

Tinner is net zo tof als Terpentijn, maar dan met een geheel andere kaart bomvol lekkers voor je ontbijt, lunch of brunch. Denk aan healthy acai bowls, melty tosti’s, tasty burgers en natuurlijk heel veel eieren! Maar er staan ook specials op de kaart zoals de gepocheerde eieren met pulled pork, salades met feta, wentelteefjes van bananenbrood en nog veel meer lekkers. Hmmm volop te snoepen voor een uitgebreide brunch dus.

Tinner Amsterdam

Tinner cocktails en milkshakes

Om je dorst te verhelpen zijn er wel heel erg veel fijne tasty drinks om uit te kiezen. Wat dacht je van cocktails zoals een gin dicky, mimosa’s of een bloody mary. Ga je liever op de non-alcoholische toer dan kun je slurpen aan een famous coconut milkshake of een it’s been too long iced tea.

Brunch all the way

En dan begint het brunchfestijn. Voordat we er erg in hebben staan er meer bordjes en schaaltjes op tafel dan eters aan tafel zitten. Jongens wat een feest. Een perfect poached egg met Hollandaise saus waarvan het eigeel na een flinke tik enthousiast richting de crimineel lekkere pulled pork rolt. Wauw, je mag me altijd wakker maken voor deze Asian style porky. Hij is zoet, zout en pittig tegelijk en gewoon bizar fijn. Ook van de frietjes blijf ik maar eten. Zooo knapperig en de mayo pfff zo yum. De wentelteefjes en de salade raak ik voor de vorm nog even aan, maar ik heb mijn lievelings van deze brunch allang gevonden.

 

Brunch bestellen bij Deliveroo

Tinner is fijn

Een hele dikke dikke like voor Tinner op het Rokin. Echt heel erg fijn als je zin hebt om even er volledig voor te gaan tijdens je ontbijt of lunch. De bediening is lief en snel en je zit ook nog eens mooi. Wat wil je nog meer?

Tinner
Rokin 103
Amsterdam Centrum
Ontbijt | brunch | lunch | koffie

Openingstijden Tinner:
Maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur

[mapsmarker marker=”207″]

 

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Dignita Amsterdam Zuid lunch
Brunchtip: Dignita in Amsterdam Zuid

Uitgebreid brunchen, I love it! Één van mijn favo spots om me te storten op een goede brunch is Dignita...

Sluiten