Tony’s Chocolonely opent Super Store in Amsterdam

Tony’s Chocolonely opent de droom van iedere chocoladefanaat: Namelijk een Super Store! Ja je leest het goed, dit Amsterdamse chocolademerk gaat dus gewoon een giga chocoladewinkel openen middenin Amsterdam. Je vindt deze nieuwe chocoparadijs in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Tony’s Chocolonely Super Store Amsterdam

Uiteraard is deze nieuwe Tony’s Chocolonely Super Store bij de Damrak de perfecte spot om je chocovoorraad weer op peil te brengen, maar er is meer. In deze superwinkel vertellen Tony’s superstars je alles over de misstanden in de cacao-industrie en hoe Tony’s als doel heeft de chocolade in de wereld 100% slaafvrij te maken. Wedden dat je chocoladereep na dit verhaal nog beter smaakt? In de Super Store kun je trouwens ook de speciale Tony’s Rainbowpack scoren. Dit is een tas gevuld met een regenboog van 12 Tony’s chocorepen. Perfect om cadeau te geven (of zelf te houden).
Maar er is meer! Zo is er een mega chocomaat, kun je er chocolade proeven en natuurlijk Tony’s gadgets kopen.
Leuk om te weten: Tony’s Chocolonely heeft deze spot bewust gekozen. Begin 1900 werd in de Beurs van Berlage de cacao verhandeld op de Goederenbeurs en nu is de choco terug direct onder de handelsvloer!

Aandelen in chocolade

‘Ik heb choco-aandelen van Tony’s Chocolonely,’ is best wel een tof zinnetje om te kunnen zeggen op verjaardagen en partijen niet? Nou dat kan dus gewoon! Want speciaal voor de opening van deze nieuwe Super Store geeft Tony’s 1000 choco-aandelen uit. Wel even van tevoren online je aandelen claimen en zaterdag 14 april a.s. kun je je choco-aandelen ophalen.

De Super Store is vanaf vrijdag 13 april iedere dag geopend.

Tony’s Chocolonely Super Store
Oudeburgsteeg 5 (aan de zijkant van de Beurs van Berlage)
Amsterdam Centrum
Chocoladewinkel
Openingstijden Tony’s Chocolonely Super Store:
Maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 21.00 uur
Foto credits: Marieke van der Velden
[mapsmarker marker=”6″]
Tags: Tony’s Chocolonely Amsterdam | Tony’s Chocolonely winkel in Amsterdam Centrum | chocoladewinkel Amsterdam
Translate»
Lees vorig bericht:
Venkel saladebar Javastraat Amsterdam Oost
Venkel opent tweede healthy food spot in de Javastraat

Venkel, je weet wel die healthy food en saladebar Lees verder

Sluiten