Uit eten met flinke korting bij Looks Amsterdam

Restaurant Looks Amsterdam is een verborgen parel in het centrum van Amsterdam. Dit fijne restaurant zit al zo’n negen jaar verscholen op de Binnen Bantammerstraat. De eerst keer dat ik bij restaurant Looks Amsterdam aanschoof voor een diner is alweer negen jaar geleden en het werd hoog tijd om weer eens bij dit restaurant uit eten te gaan.

Je kunt tijdelijk een 4-gangenmenu krijgen voor € 29,50 p.p. (ipv € 43,50). Direct deze deal reserveren bij Looks Amsterdam

Restaurant Looks Amsterdam met een Frans tintje

De knappe gerechten van Looks Amsterdam hebben een Franse slag, maar dan wel net even anders. Zo vind je kreeft, steak tartaar, oesters, bisque van krab en kreeft, gekonfijte kippendij, entrecote en nog veel meer mooi Franse klassieke gerechten op de kaart, maar dus met een twist.

Looks Amsterdam heeft een te gek viergangendiner waar je een wandeling langs de kaart maakt. En dat willen wij wel even proberen.

Looks Amsterdam lekker uit eten

We beginnen met een rouleau van gepekelde kabeljauw gevuld met wortel en wakame, een bombe van schelp- en schaaldieren gelei, mosselen en een kerriezalfje. Wat een prachtige combinatie van smaken (zuur, zoet en zout) en structuren. Dit begint goed.

Looks Amsterdam lekker eten uit gezellig

Daarna bereikt een wel heel erg fraai uitziend gekonfijt kippendij (dat is het ronde torentje vooraan) onze tafel. Dit mooi op smaak gebrachte en krokant van buiten stukje eend komt met een bombe van kippenlever (niet normaal lekker), zoete aardappel, zoetzure groente met een crème van basilicum. Ook dit gerecht is zo op en er blijft he-le-maal niets liggen op het bord. Wat een grandioos gerecht.

Restaurant Looks Amsterdam centrum wallenRestaurant Looks Amsterdam uit eten

Ook de eendenborst is er eentje om van te houden. De eend is perfect gegaard en wat een combi met de gekarameliseerde zilveruitjes. De knapperige groentes en aardappelgratin on the side maken het gerecht helemaal af. Dit is echt dik smullen.

Looks Amsterdam restaurant uit eten

En natuurlijk sluiten we deze mooie avond af met wat zoets.

Lekker uit eten bij Looks Amsterdam

Na al die jaren is het nog steeds ontzettend fijn bij Restaurant Looks. De kwaliteit van de gerechten is nog steeds top en mooi om te zien dat ze wel met de tijd zijn meegegaan. Bij dit restaurant op de Wallen vind je onpretentieuze gerechten, goede en vlotte bediening en de prachtige wijnen. Echt hun wijnen… hemels. Wat ook erg fijn is, dat ze zelf ook verstand hebben van wat ze op de kaart hebben staan. Klinkt logisch, maar dat is toch niet altijd het geval, maar bij Looks Amsterdam dus wel.

Tot laat uit eten

Het restaurant in Amsterdam Centrum sluit pas om 1.00 uur en de keuken gaat pas na 23.00 uur opruimen. Erg fijn als je wat later op de avond nog trek hebt en zeg nou zelf waar kun je nog laat uit eten gaan in Amsterdam? Nou hier dus. Te gek een restaurant dat nog tot laat open is.

Betaalbaar uit eten Amsterdam

Uit eten gaan is natuurlijk fantastisch, maar nóg leuker wordt het als het net even met een voordeeltje kan toch? Bij Looks Amsterdam kun je nu tijdelijk via bySam een viergangendiner voor € 29,50 per persoon happen. Normaal gesproken kost dit € 43,50 dus das wel heel erg fijn. Hoe dan? Heel simpel, gewoon via onderstaand formulier reserveren.


Deze actie is powered by eet.nu

Restaurant Looks Amsterdam
Binnen Bantammerstraat 5
Amsterdam Centrum
Diner

Openingstijden Looks Amsterdam:
Maandag tot en met zaterdag van 18.00 uur tot 1.00 uur
De keuken sluit om 23.00 uur

Nog meer voordeel

Wil je nog meer deals meepakken? Hieronder een aantal deals om uit te kiezen:

Viergangen keuzemenu bij Bistro Bos

In Bollywood stijl snoepen van een driegangenmenu voor 25 euro

Franse zomerdeal met seizoensbier bij Thijs voor €29,50

Dineren bij Tastoe Amsterdam voor €27,50 (drie gangen á la carte)

Een vijfgangenmenu van de chef bij Van Vlaanderen voor €45

[mapsmarker marker=”50″]

Translate»
Lees vorig bericht:
John Halvemaan deelt zijn geheimen

Chefkok John Halvemaan goes way back in de gastronomische wereld. Zo heeft hij in het verleden aardig wat uren als...

Sluiten