Valentijnsdag 2021 vier je met deze Valentijngoodies voor thuis.

Dat Valentijnsdag 2021 anders zal verlopen dan alle andere Valentijnsdagen is een gegeven.

Nu romantisch uit eten tijdens deze dag van de liefde er niet in zit wenden we ons tot takeaway Valentijnspecials en laten we de Valentijndinerboxen gewoon thuis bezorgen. Weet je niet wat je op 14 februari in huis moet halen? Hieronder een paar suggesties.

Hotdoctopus x kipburger

Twee vliegen in één klap met deze Surf & Turf: de vreselijk lekkere kipburger van Tok Tok en de epische hotdoctopus van Sjefietshe. Samen voor €25. Uit te breiden met een frietje en een flesje bubbels. Bestellen kan door een DM te sturen naar Sjefietshe en alleen zondag af te halen bij Tok Tok (Alba) op de Wibautstraat 105 in Amsterdam Oost.

Bacalar: Valentijns tacofest

Voor de liefde voor taco’s haal je het Valentijn DIY survival kit voor twee personen van Bacalar in huis. Denk tostadas, taco’s met cochinita pibil, tamales, dessert, kombucha van Leave your Sword en meer. Bestellen kan via bacalar.heerlijkinhuis.nl en ophalen kan op zaterdag 13 februari 2021 van 14.00 uur tot 17.00 uur bij Bacalar in Amsterdam Noord. Deze kit kost €78 voor twee personen.

MOAK Pancakes

Oeh la la een Valentijnsbrunch met fluffy ones? Bestel deze romantische pancake brunch voor twee en haal het vrijdag, zaterdag of zondag tussen 8.30 uur en 14.00 uur op bij Moak de Pijp of Moak West.

Lowlander Botanical Love Bouquet

Trakteer je Valentijn op een wel heel bijzonder boeket: het Lowlander Botanical Love Bouquet. Bestaande uit een flinke bos met knappe bloemen, verse veggies en verse kruiden. Verder krijg je bij je bestelling een recept boekje om een romantische salade te maken, een White Ale van Lowlander, een I.P.A’tje, twee mooie glazen en een Lowlander Valentijnskaart.

Bestellen kan via deze site en kan tot met 8 februari. De boeketten worden persoonlijk afgeleverd op zondag 14 februari (alleen niet op de Waddeneilanden).

Wijmpje Beukers

Tja als Robert ten Brink a.k.a. Dr Love het tipt, dan moet je haast wel. De Valentijnspakketten van restaurant Wijmpje Beukers zitten tjokvol liefde waar je met z’n tweetjes van kunt snoepen.

Voor €37,50 pp haal je een driegangen Valentijnsbox in huis dat nagenoeg af. Nog even the finishing touch en de rest van de avond breng je door aan tafel.

Bestellen kan op en rondom Valentijnsdag (12 t/m 14 februari 2021) via hun website en afhalen doe je bij Wijmpje Beukers zelf. Ze bezorgen zaterdag 13 februari ook de pakketten in Nijmegen en omgeving. Extra bonus: Voor elk verkocht menu doneren wij een maaltijd aan het daklozencentrum ‘Het Stoelenproject

Ciel Bleu Valentijnsbox

Tweesterrenrestaurant Ciel Bleu en Brood met Spelen hebben samen gewerkt aan een box om jouw Valentijnsdag extra culinair gezellig te maken. Chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman hebben geweldige Valentijnsgerechten gecreëerd met de meest exclusieve producten. Wanneer de Valentijnsbox je keuken heeft bereikt hoef je alleen nog maar de kaarsjes aan te steken en de laatste hand te leggen aan de gerechten voordat je romantisch kunt tafelen.

In de Ciel Bleu x Brood met Spelen Valentine Box vind je drie bites, drie hoofdgerechten en drie desserts. Denk aan een croque monsieur met koningskrab en ganzenleverbonbon en een zeebaarsfilet en chocolade-aardbeien. Ook zit er een fles Le Brun de Neuville Champagne in de box. Voor €125 per persoon heb je zo’n box. Online te bestellen via deze site en af te halen op 13 februari bij Hotel Okura Amsterdam. Thuis laten bezorgen? Dat kan ook. Ze leveren door heel het land.

Zes sterren Valentijnsbox

Driesterrenchef Jacob Jan Boerma en sterrenchef Francois Geurds hebben hun handen ineen geslagen en knallen er tijdens Valentijnsdag 2021 een TLC Valentine’s Box voor twee (€149,50) en een Ontbijt Box voor twee (€75) uit. Beiden uit te breiden met champagne en kaviaar (€100) om je Valentijn extra te verwennen.

Wil je het extra feestelijk maken, bestel dan alledrie de opties voor €300. De boxen worden door heel Nederland bezorgd. Bestellen? Mail dan even naar tlc@fgrestaurant.nl.

Sjansz. diner

Restaurant Jansz. maakt er één groot sjanszfestijn van met hun viergangen Sjansz. diner. Wanneer je het menu in huis haalt staat je onder andere zalm met bimi, kreeftenbisquerisotto met griet en tomaat, eendenborst met truffelaardappel en een Sjansz. dessert met citroentaart en witte chocolade te wachten. Verder zit er een link naar een speciale Spotifylijst bij en Sjansz. kaarten met grappige flirty oneliners die je op de post kunt doen naar iedereen die een oppepper verdient. Het menu kost € 45 pp. Het menu is voor 11 tot en met 14 februari te bestellen via deze site. Je kunt je Valentijnsdiner afhalen bij het restaurant zelf of thuis laten bezorgen. Ze bezorgen in Groot Randstad (Amsterdam en omgeving, Haarlem en omgeving, Rotterdam en omgeving, Utrecht en omgeving, Den Haag en omgeving, Amersfoort en omgeving), Het Gooi en Den Bosch. Een vega(n) menu kan ook!

Pulitzer Bar Roses & Romance box

Pulitzer Bar komt met een wel heel erg te gekke cocktailbox speciaal voor Valentijnsdag; een Roses & Romance cocktailbox. In de box zit een Hibiscus Spritz, met Martini Fiero en Rose Vermouth, en een Peach Fizz, met Ketel One Botanical en Lillet Blanc, en twee London Essence soda’s om met de cocktails te mixen. Dat wordt een boozy Valentijnsdag met deze vier cocktails. En om het af te maken zitten er ook macarons, rozen en roze popcorn in de box.

De cocktailbox is tot en met 14 februari 2021 te bestellen via Pulitzer’s Bar Shopify voor €45 euro.

Hoofdfoto: Ciel Bleu

Ook interessant

Valentijnsdag 2021 | Valentijnsdiner 2021 | wat te eten met Valentijnsdag | Valentijns dinerboxen van toprestaurants | Valentijnsdiner thuis laten bezorgen

Lees vorig bericht:
The Kimchi Hotel Amsterdam
Het nieuwe Kimchi Hotel in Amsterdam West is een must go voor kimchifanaten

Het Kimchi Hotel is een plek waar je kimchi in wording kan overnachten. Lees verder

Sluiten