Weekendtip: bottomless Sunday brunch bij No Rules Amsterdam

Stel je een tafel vol met lekkere bites waar je met je tafelgasten van smikkelt en onbeperkt mimosa’s en bellini’s voor.

Klinkt niet verkeerd toch? En nee het is geen wilde fantasie, het is wat je iedere zondag te wachten staat bij de Bottomless Sunday Brunch bij No Rules Amsterdam. Hoog tijd dus om je vrienden op te trommelen en aanstaande zondag richting het Marie Heinekenplein te cruisen zodat je een middag kunt spenderen (op het terras) van No Rules.

Nadat je een lekker plekje hebt uitgezocht, wat overigens een uitdaging is omdat er zo ontzettend veel fijne plekjes zijn bij deze spot in de Pijp, kan het feest beginnen. Te beginnen met de kleine hapjes: hoorntjes met tonijntartaar, yuzugel en furikake, toast met pittige tomatencrème, avocadocrème, crème fraîche en ibericoham. Zien er te cute uit en zijn ook nog eens niet te versmaden. Dan volgen twee heerlijke de voorgerechten: zeebaarsceviche met huisgemaakt baba ganoush, granaatappelpitjes en gepofte maïs en kokosmelk, steak tartare met Amsterdams zuur, gerookte avocadocrème en huisgemaakte crostini.

Natuurlijk mogen de pizzette niet ontbreken. Want tja we eten natuurlijk bij No Rules dat bekend staat om hun pizza’s. En deze mini pizza’s zijn te gek om te delen. We kregen: de pizzetta Nduja met No Rules ricottasaus, salami Milano, Parmezaanse kaas, buffelmozzarella, pittige limoenvinaigrette en rucola. Verder ook de pizzetta pepperoni miso. Deze was getopt met No Rules saus (klinkt geheimzinnig niet?), gemarineerde aubergine, misogel, zongedroogde tomaat, veldsla en Parmezaanse kaas. Tenslotte ook nog de pizetta No Rules met No Rules truffelroomkaassaus, beenham, ei, champignon, stracchino en truffelvinaigrette. Om je vingers bij af te likken

En om deze brunch extra feestelijk af te sluiten natuurlijk een dessert (die je overigens niet hoeft te delen). Dit is een schuim van witte perzik, lemon curd, poeder van dragon, verse frambozen en frambozenijs. En ondertussen kun je je eigen mimosa en/of bellini blijven mixen.

Het is echt een te leuke manier om je zondagmiddag te spenderen. Lekker chillend op het terras terwijl je lekker smikkelt van al dat lekkers. De brunch kost € 24,50 p.p. en als je kiest voor een fles cava en onbeperkt mimosa’s en bellini’s ben je nog eens €18,50 voor twee personen kwijt. Lijkt me geen verkeerde deal.

Zin om te gaan bottomless brunchen? Reserveer een tafeltje via de site van No Rules.

No Rules Amsterdam
Marie Heinekenplein 5-8
Amsterdam Oud-Zuid | Zuid | De Pijp
Brunch

Plan je route naar No Rules

Ook interessant:

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Foer Amsterdam Oost
Foer in Amsterdam Oost is het omfietsen waard

Met het poppige uiterlijk van Restaurant Foer aan de Cruquiusweg in Oost zou het pand niet misstaan in een Disneyverhaal....

Sluiten