white label coffee noord nieuwe koffiebar in Amsterdam Noord

White label coffee noord komt vlak achter de NDSM-werf in Amsterdam Noord.

Eigenlijk zou white label in Amsterdam Noord op 1 april open gaan, maar door de noodzakelijke maatregelen ter bestrijding van het coronavirus gaan ze open wanneer het kan. En hopelijk is dat snel.

white label coffee Noord in Spaanders

White label coffee is inmiddels een gevestigde naam. Met twee locaties in Amsterdam West (white label coffee op de Jan Evertsenstraat en schuurmanoomkensgrassoti op de Overtoom) komen koffieliefhebbers goed aan hun trekken. En nu maken de mannen achter dit koffiemerk een overstap naar de overkant, in Amsterdam Noord. White label coffee Noord komt aan het Zonneplein nummer 4 waar het kleinschalige restaurant Spaanders zit. Overdag kun je hier white label coffee drinken en vanaf 17.30 uur kun je bij Spaanders eten á la van boer-tot-bord en tuin-tot-tafel. Bij dit restaurant in Amsterdam Noord werken ze namelijk samen met boeren en tuinders in de buurt. Met name duurzame opties en producten die bio-dynamisch zijn geproduceerd hebben hun voorkeur. Daarnaast vind je met name groenten en door henzelf geplukte garneringen terug op het bord. Vlees en vis spelen een bijrol. Een vorkje prikken bij Spaanders kan binnen of buiten op het terras. Dorst? Bestel er een Europese natuurwijn bij en je avond is compleet.

Binnenkort dus open in Amsterdam Noord, de nieuwste koffiebar van white label coffee. En natuurlijk kun je blijven hangen en aanschuiven voor een diner bij restaurant Spaanders in Noord.

white label coffee Noord
Zonneplein 4
Amsterdam Noord
Koffie | fijn terras

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag overdag

Foto: van de Facebookpagina van white label coffee geplukt

Ook leuk om te lezen

Tags: white label coffee opent een koffiezaak in Amsterdam Noord | koffiezaak bij NDSM-werf | koffiebar Amsterdam Noord | white label coffee opent koffiebar in Spaanders Amsterdam Noord | koffiebar met terras in Amsterdam Noord | restaurant koffiebar NDSM Amsterdam Noord

Translate»
Lees vorig bericht:
Fish Tales oosterschelde kreeft thuisbezorgd
Wow je kunt nu de Oosterschelde kreeft gewoon thuis eten

Normaliter eet je de Oosterscheldekreeft alleen bij toprestaurants, maar nu kun je deze kreeft uit Zeeland ook thuis aan je...

Sluiten