Yakitori Hanabi gezellige Japanse eetbar op het Leidseplein

Yakitori happen in een hippe Japanse setting doe je bij Yakitori Hanabi op het Leidseplein.

Eenmaal binnen heb je het gevoel bij een Japanse izakaya te zijn beland. Helaas worden de yakitori-spiesjes in de keuken bereid, dus live meekijken hoe de spiesjes worden bereid zit er niet in hier.

Je kunt kiezen uit verschillende kipspiesjes die op binchotan houtskool zijn gegrild, maar ook spiesjes met groenten, buikspek en rundvlees. Daarnaast hebben ze ook heel veel lekkere kleine Japanse gerechtjes zodat je wat afwisseling hebt.

De yakitori zijn mooi gemarineerd en hebben een fijne grillsmaak. Als liefhebber van de wat minder courante delen van het dier, vind ik het jammer dat je hier geen yakitori van kippenhart etc hebt. Maar als je van wat meer gangbare stukken vlees houdt, zit je hier perfect!

De salade met gefrituurde sobanoedels en de kippengehaktsalade met komkommer waren een mooie frisse tegenhanger van de gekruide yakitori.

Al met al is Yakitori Hanabi een hele leuke zaak om Japanse spiesjes te eten. Ze zijn open voor lunch en diner, maar je kunt alleen met het diner de spiesjes bestellen.

Yakitori Hanabi
Leidseplein 10
Amsterdam Centrum | Leidseplein
Lunch | diner

Openingstijden Yakitori Hanabi:
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur en van 17.00 uur tot 23.00 uur
Let op: Yakitori zijn niet verkrijgbaar tijdens de lunch

Plan je route naar Yakitori Hanabi

Ook interessant:

Translate»
Lees vorig bericht:
Bij Oaxaca Amsterdam proef je het échte Mexico, maar dan in hartje Amsterdam

Aan Mexicaanse restaurants geen gebrek in Amsterdam, maar restaurants waar je écht Mexicaans kunt eten, die zijn schaars. Lees verder

Sluiten