Wat is volgens jou het beste restaurant van Amsterdam?

Het is aan jou wat het beste restaurant is van Amsterdam. Want ook dit jaar heeft de Foodbloggers Awards een tiende categorie waarbij het publiek bepaalt wie er wint. Dus ik zou zeggen, pak je kans want hoe leuk is het als jouw favoriete spot wint? Stemmen kan hieronder. Zie je niets? Dan moet je even inloggen op je Gmail account.

En wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete spot wint? Deel het stemformulier dan met je vrienden. Maandag 3 september worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de awardshow.

http://foodbloggersawards.nl/stemmen-foodbloggers-awards/

Huh mijn favoriet staat er niet tussen

Dat zou kunnen. In Amsterdam zijn er inmiddels zo’n 2000 restaurants en een lijst van 2000 restaurants zou nergens op slaan. Dus we hebben de 10 juryleden gevraagd wat hun favorieten zijn en hieruit een longlist opgesteld. En uit deze lijst kun jij kiezen welke het beste is.

Over de Foodbloggers Awards 2018

Vorig jaar organiseerde ik samen met Roger Bloem van Cityguys de eerste editie van de Foodbloggers Awards. Roger en ik kennen elkaar uit ’the foodbloggers scene’ en hij belde mij met het idee om een award in het leven te roepen waarbij de foodbloggers van Amsterdam aan horecaondernemers prijzen uitreiken. Er zijn al een paar awards, maar dit zijn vaak geen onafhankelijke awards. Meestal moeten deelnemers betalen om mee te mogen doen en ook de gasten van de awardshow moeten een kaartje kopen om erbij te zijn. De Foodbloggers Awards is anders. We zijn volledig onafhankelijk. Deelnemers mogen en kunnen niet betalen om mee te doen, maar worden door onze jury van 10 foodbloggers genomineerd in negen categorieën. De nominaties zijn nu bekend en binnenkort gaan we stemmen. En op maandag 3 september aanstaande worden de winnaars bekend gemaakt. De awardshow is een besloten event omdat we anders no way kunnen managen hoeveel mensen hierop afkomen. Maar na de awardshow maken we de winnaars bekend op Facebook. Wil je op de hoogte blijven van wie er allemaal genomineerd zijn en wie er winnen? Volg dan de Foodbloggers Awards op Facebook.

 

Foto credits: De Vaste Clique

Translate»
Lees vorig bericht:
Het Bosch Amsterdam
Het Bosch, a hidden restaurant locals don’t want you to know about

Het Bosch is one of those spots locals don't want you to know about. And even if you've heard of...

Sluiten