Best Coast Taqueria opent eindelijk een eigen taco spot (PERMANENT GESLOTEN)

Als fervente taco fan en vooral van de taco creaties van Best Coast Taqueria heb ik hun pop-ups redelijk op de voet gevolgd. Ik at hun taco’s bij Struik, Bar Bra en G’s in Oost en hoe tof het ook was dat ze hier en daar oppopten en de sfeer en entourage toch steeds weer anders was, vond ik het altijd jammer dat ze geen eigen plekkie hadden. Want had ik net zin in taco’s, was er geen pop-up. Bummer. Maar daar komt nu verandering in want Best Coast Taqueria heeft sinds vorige maand een vaste tacorestaurant geopend op de Bilderdijkstraat: Flora heet deze nieuwe taco spot.

Flora Amsterdam de nieuwste taco spot in West

Bij Flora kun je dus neerstrijken voor je favoriete Best Coast taco’s en L.A. streetfood. Een restaurant met Amerikaanse en Mexicaanse invloeden noemen ze het zelf. Hoe dan ook als je nog een plek zoekt om taco’s te happen, weet je waar je moet zijn.

Oh en als hun wekelijkse taco tuesday night bij Kriterion in Oost voor jou vaste prik is. Wees nog niet ontmoedigd, want daarmee gaan ze gewoon vrolijk door. Ook hun catering is nog gewoon up and running.

En voor alle andere dagen (behalve maandag en zondag want dan is tacorestaurant Flora gesloten) kun je je portie taco’s scoren op de Bilderdijkpark 1 in Amsterdam Oud-West.

Je kunt natuurlijk ook gewoon naar Mexico afreizen om daar taco’s te eten. Mexico City is echt tha bomb en eigenlijk moet je er gewoon NU heen. Dit zijn de beste taco’s in Mexico City.

Flora
Bilderdijkpark 1
Amsterdam West | Oud-West
Diner

Openingstijden Flora:
Dinsdag tot en met zaterdag van 18.00 uur tot 0.00 uur

Ook zo gek op mezcal? Ik ging op zoek naar de oorsprong van dit fijne Mexicaanse drankje en mocht zelfs zelf een agaveplant fijnhakken en natuurlijk heel veel mezcal proeven.

Foto credits: Best Coast Taqueria

[mapsmarker marker=”477″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Roergebakken tofu zout peper chili
Roergebakken tofu met zwarte peper, zout en chili

Een goed tofugerecht kan zo fijn zijn. Lees verder

Sluiten