Frits, bier- en burgerkoning van de Baarsjes (PERMANENT GESLOTEN)

Bij Frits Burgers en Bier in de Baarsjes weten ze hoe ze een burger moeten bouwen! De nieuwe burger en bierbar op de Jan Evertsenstraat (op de hoek met het Mercatorplein) serveert namelijk de meest gruwelijk lekkere burgers.

Frits Amsterdam Mercatorplein Baarsjes bier burgers west Frits burgers bier Jan Evertsenstraat Amsterdam west

Speak easy setting

Ze zijn spaarzaam met licht bij Frits, waardoor de bar restaurant een mysterieuze speak easy achtig sfeertje krijgt. Ondanks de grote hang bar middenin de zaak is het toch mogelijk om lekker in je eigen bubble te genieten van je burgers en bier. Kleine tafeltjes langs het raam en hoge tafels in de tweede ruimte zorgen voor wat privacy. Wil je je wat meer tussen het publiek begeven? Eet dan gezellig een burger aan de grote bar.

Frits Amsterdam burgers bier west baarsjes Jan Evertsenstraat

Gruwelijk lekkere burger

Mijn hamburger heet Smoky en heeft als topping augurken, gebakken uitjes, bacon en een heerlijk zoetzure chutney (met zilveruitjes). En dan het broodje van de Smoky…super vers en lekker zacht. Niet alleen de burger is om je vingers bij af te likken, ook van de huisgemaakte frietjes met homemade mayonaise blijf je eten.

Frits Amsterdam Burger bar beergarten Jan Evertsenstraat Frits burger bar bier cafe Amsterdam west Jan Evertsenstraat Frits burgers bier bar cafe restaurant Amsterdam west Mercatorplein

Dé bar van de Baarsjes

Het zal me niets verbazen als Frits Burgers en Bier straks het epi-centrum van de Baarsjes wordt. Het café restaurant heeft alle ingrediënten in huis. Een mooie locatie, gave ruimte, goed interieur, leuk personeel, kundig keukenpersoneel en een goede sfeer (gezellig gevuld met mooi en jong Amsterdams publiek). Tel daarbij op hun grote bierkaart: Elf tappen met verschillende biertjes en een groot assortiment flesjes binnen- en buitenlandse biertjes. Ow ja, ook voor een killer G&T of wijntje zit je goed bij Frits.

Jan Evertsen Frits burger bier bar Amsterdam west Frits burger bier cafe restaurant bar nieuw Amsterdam west Frits bier burgers Jan Eef Amsterdam Baarsjes west Frits bar burger bier cafe Amsterdam west Baarsjes

Burgers en bier van Frits

Sowieso zijn de burgers en de biertjes al twee een verdomd goede redenen om vaker naar Frits te gaan, maar verder is het gewoon een hele gezellige buurt bar om lekker te borrelen of gezellig een hapje te eten in de Baarsjes.

Frits bier en burgers
Jan Evertsenstraat 135
Amsterdam West – De Baarsjes
Facebook.com/fritsburgersenbier
Lunch | borrel | diner

Ken jij de beste borrelkaarten van Amsterdam al?
De leukste bierbrouwerijen van Amsterdam om lekker biertjes te proeven.

Openingstijden Frits:
Maandag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 12.0o uur tot 3.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 1.00 uur

[mapsmarker marker=”59″]

Translate»
Lees vorig bericht:
beste borrelkaarten amsterdam
De beste borrelkaarten van Amsterdam

Borreltijd is stiekem mijn favoriete tijd van de dag. Het heeft iets extra gezelligs. Een lekker wijntje of (speciaal)biertje en...

Sluiten