Jackson Dubois Amsterdam hotspot

Overdag staat deze spot op het Spui bekend als Esprit Caffe, maar ’s avonds transformeert het tot Jackson Dubois. Een plek waar je even een avondje alles kunt vergeten en je een culinaire wereldreis staat te wachten. 

Jackson Dubois Amsterdam centrum Spui

Stoer leer en zacht licht, binnen is het sfeervol ingericht en een tikkie mysterieus. De wereldkaart laat zien waar globetrotter Dubois voet aan wal heeft gezet.

Bar Jackson Dubois Amsterdam

Jackson Dubois

En dan begint de culinaire reis langs vele mooie bestemmingen. Verse springrolls, bao met pulled pork (one of my favourites), roti, falafel, buns met kreeft, bun met kalfsmerguez, Caesar salad, ceviche, pizza met truffel, een mini rijsttafel…er komt van alles op tafel.

Jackson Dubois Asian streetfood Jackson Dubois Amsterdam Cafe Restaurant nieuw Jackson Dubois Amsterdam Streetfood jackson dubois amsterdam spui Jackson Dubois Cafe Restaurant Jackson Dubois nieuw Amsterdam centrum Jackson Dubois pizza Amsterdam

Wat een feest! Ik hou sowieso van mix and matchen en ik kan alles door elkaar eten, dus dit concept is ideaal voor mij. Opvallend is dat er zoveel verschillende smaken op tafel komen, met het risico dat alles net niet is. Maar werkelijk ieder gerecht is een traktatie en smaaksensatie op zich. Neem nou de pulled pork, super tender en boordevol smaak. Het broodje lekker vers en zacht. De springrolls zijn kraakvers, de zoete aardappelfrietjes vers gebakken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Heerlijk gewoon!

jacksonduboisamsterdam

Zoetekauwen zitten bij Jackson Dubois helemaal goed. Het chocoladetaartjes is een chocolate lovers heaven. Knapperig van buiten en zacht en warm van binnen. O zo lekker. Hier blijf je van eten!

En ook de pink ladies zoals ik ze graag noem (suikerspinnetje, huisgemaakte Magnum champagne en roze donut gaan er maar al te goed in.

jackson dubois amsterdam hotspot Jackson Dubois Amsterdam nieuw Jackson Dubois Spui Amsterdam centrum

Ook de wijntjes slurpen goed weg! Jackson Dubois is gewoon een chille en relaxte spot om lekker ontspannen een hapje te eten en wat te drinken met fijn gezelschap. Ik kom zeker nog eens terug.

Jackson Dubois Amsterdam centrum

Bar Jackson Dubois
Spui 10
Amsterdam centrum
Borrel | diner
jacksondubois.com

Openingstijden Jackson Dubois:
Woensdag en donderdag van 18.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 18.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 18.00 uur tot 1.00 uur

 

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Taproom Amsterdam vijzelgracht cafe
Cas Jansen opent biercafé Taproom

Bij Taproom, het nieuwe biercafé van acteur Cas Jansen kun je binnenkort lekker biertjes drinken. In dit pand aan de...

Sluiten