Pho 91 opent tweede Vietnamees noedelsoeprestaurant op de Kinkerstraat

Pho 91 West is in de maak. Ja je leest het goed, gisteren trapte ik mijn fietsje door de Kinkerstraat en kwam ik langs de plek waar voorheen de gezonde spot SNCKBR zat. Maar deze snackbar zonder klinkers moest na een moeizame zomer (ze hadden geen terras, ok twee tafels buiten ofzo) sluiten en in de plaats van SNCKBR West komt nu Pho 91 West. Een copy paste van Vietnamees restaurant Pho 91 op de Albert Cuypstraat in de Pijp.

Pho 91 West Vietnamese noedelsoep en loempia’s galore

Als je weleens bij Pho 91 op de Albert Cuyp bent geweest dan weet je dat je te maken hebt met een uberrelaxte low key spot waar je kunt binnen stappen voor Vietnamese snacks, zoals verse loempia’s met garnalen of met veggies, maar ook gefrituurde kippenvleugeltjes en viskoekjes, maar natuurlijk ook de hou-me-vast-hier-word-ik-zo-blij-van phò. Deze Vietnamese noedelsoep met een heerlijke broth van rundvlees als basis komt met rijstnoedels, dunne plakjes rauw rundvlees , langzaam gegaarde beef brisket, huisgemaakte gehaktballetjes, taugé, munt, rode peper en meer van dat lekkers. Oh en ze hebben ook een vega friendly versie van de phò. In een Vietnamese streetfood setting slurp je je Vietnamese noodle soup naar binnen en uiteraard top je je Vietnamees maaltje af met een echte Vietnamese koffie (dit wordt gezet met een speciaal one cup v-60 ding en wordt geserveerd met gecondenseerde melk). En nu komt deze Vietnamese streetfood hemel naar West. Ik kan niet wachten totdat Pho 91 West haar deuren opent op de Kinkerstraat. Wanneer ze precies open gaan? Ik heb nog geen idee, maar ik blijf vaker over de Kinkerstraat fietsen de aankomende tijd.

Wow deze Asian streetfood pop-up wil je niet missen!

En als je niet kunt wachten totdat Pho 91 West open gaat, kun je natuurlijk ook gewoon naar de Albert Cuyp gaan.

Bij Pho 91 in de Pijp kun je ook je Vietnamees maaltje to go krijgen en wie weet is dit straks ook wel het geval bij Pho 91 West. Even afwachten dus of je straks langs de Kinker kunt racen om je phò voor thuis mee te grissen.

Amsterdam Noord wordt cooler en cooler. Dit zijn de 10 must see spots in Noord.

Pho 91 West
Kinkerstraat 106
Amsterdam West | Oud-West
Lunch | drinks | diner

pho91.nl

Openingstijden:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”88″]

Tags: Pho 91 opent een tweede Vietnamees noedelsoeprestaurant op de Kinkerstraat in Amsterdam West | SNCKBR op de Kinkerstraat is dicht ervoor in de plaats komt Pho 91 | Vietnamees restaurant op de Kinkerstraat in Amsterdam Oud-West | Vietnamese noedelsoep in Amsterdam eten | waar kun je pho eten in Amsterdam? | nieuwe spot in Amsterdam Oud-West

Translate»
Lees vorig bericht:
NENI Amsterdam Israelisch restaurant
Sneak preview bij NENI Amsterdam

NENI staat gelijk aan de meest heerlijke gerechten uit het Midden-Oosten. Lees verder

Sluiten