Bar Spek krijgt een zusje

Bar Spek, de chille hangout met fijn terras aan de Admiraal de Ruijterweg opent een tweede spot in De Baarsjes. Op het hoekje van de Postjesweg en de Orteliusstraat wordt het voormalige Broederhuis omgetoverd tot een toffe plek om lekker achterover te hangen met wat lekkers.

’s Morgens beginnen met een lekker ontbijtje? Yes dat kan. Maar ook voor een uitgebreide lunch, een borrel met happen of een avond hap zit je bij deze nieuwe bar restaurant aan het Rembrandtpark goed. De Italiaanse houtoven zal allerlei dingen nice and toasty maken en naast vlees- en visgerechten zul je hier ook kunnen aanschuiven voor vega gerechten. Ben je een fan van gluren in de keuken? Dan zit je hier goed, want er komt een open keuken.

Ohh en dit vind ik wel een heel fijn detail: Er komt een terras aan de Postjesweg en misschien, heel misschien zelfs een terras aan de parkkant, maar dat is nog niet zeker.

Hoe deze nieuwe bar restaurant in de Baarsjes gaat heten? Dat wordt nog afwachten. De deuren gaan waarschijnlijk half september open.

???
Postjesweg 124
Amsterdam West
Ontbijt | lunch | brunch | koffie | drinks | dinner

foto: archangel.nl

Translate»
Lees vorig bericht:
Zomerlicht Amsterdam diner pampus
Pop-up restaurant Forteiland Pampus

Na Vuurtoreneiland is er nog een eiland waar je lekker kunt aanschuiven voor een diner. Deze zomer opent er namelijk...

Sluiten