Taiwanese Night Market: Een avond vol bao buns en meer

Waaah dit wordt een avond waar je om de oren wordt geslagen met Taiwanese bao buns, bubble tea, maar ook Taiwanese muziek. Tijdens Amsterdam Dance Event wordt er een heuse Taiwanese Night Market in Cinetol in de Pijp opgetuigd. Want ook al is ADE dan wel een muziekfestijn, tegenwoordig is er voor ware foodies ook wat te halen tijdens dit event. Zo was kon je vorig jaar in Claire je tanden zetten in de pita’s van Pita tijdens je nachtelijke dansjes.

Kun je maar geen genoeg krijgen van bao buns? Duck Truck (ja van die foodtruck) heeft een nieuwe spot Duck District genaamd geopend.

Taiwanese Night Market and more

Dus als je niets liever wilt dan de hele avond bao buns en andere Taiwanese snacks eten zit je op 19 oktober bij Cinetol helemaal op je plek. En het leuke is dat er ook DJ’s uit Taipei overvliegen om ervoor te zorgen dat het op de dansvloer helemaal los gaat.

Deze ADE donderdagavond in Cinetol wordt mede mogelijk gemaakt door Jaachi, een onafhankelijk cultureel bureau uit Taipei dat gespecialiseerd is in experimentele muziek, evenementproducties en brand music marketing. Als Jaachi er is weet je dat het wel snor zit met de Taiwanese bites, drinks, games, muziek en sfeer. Dat wordt een te gek Taiwanees mini festival!

Voor de muziek freaks. Op 19 oktober draait de Taiwanese DeeJay RayRay. Ze maakte de crowd ook al gek op onder andere Glastonbury Festival en draaide in 2015 ook al op ADE. Ook de Taiwanees DJCode is present. Hij deelt de draaitafel met April Red. Maar ook het Nederlandse duo Kamara is erbij.  Naast hun zijn er nog meer muzikale helden op de donderdag van ADE aanwezig in Cinetol.

Heb jij deze nieuwe koffiebar in de Hallen al gespot?

Meer info over dit Taiwanees mini festivalletjes tijdens ADE? Bekijk het Facebookevent.

Translate»
Lees vorig bericht:
Parrano koken met Tuscookany
La dolce vita: Drie dagen vertoeven op Villa Parrano

Toen mij werd gevraagd of het mij leuk leek om met Parrano kaas naar hun Villa Parrano Lees verder

Sluiten