Lekker wijntjes drinken bij wijnbar Wester Wijnfabriek

Stiekem zijn ze al een paar dagen open, maar vandaag zijn ze dan officieel open. Ik heb het over Wester Wijnfabriek, de nieuwe wijnbar op het Westergasterrein.

Wester Wijnfabriek terras Amsterdam wijnbar

Terras van Wester Wijnfabriek

Dankzij het fijne terras kun je bij Wester Wijnfabriek ook buiten aan je wijn nippen. Een top plek om van het zonnetje te genieten en mensen te kijken.

Wester Wijnfabriek Westergasterras Amsterdam

Heerlijke en bewuste wijnen

Als je denkt dat je hier ‘een gewoon’ wijntje drinkt, heb je het mis. Bij Wester Wijnfabriek schenken ze met name natuurlijke en micro-dynamische wijnen. Van druivensappen met karakter en bijzondere smaken tot aan toegankelijke wijnen die lekker makkelijk wegdrinken.

Kleinere wijndrinkers kunnen kiezen uit 7 glazen wit en 7 glazen rood, stevigere drinkers (of flessendelers) hebben een grotere wijnlijst om uit te kiezen. Geen zin in wijn? Natuurlijk kun je hier ook gewoon een frisje of een (speciaal) biertje bestellen.

westerwijnfabriekamsterdamwestergas

Lekker eten

Voor de (lekkere) trek heeft Wester Wijnfabriek ook een kaart met ambachtelijk lekkers. Biologisch brood met bijvoorbeeld ganzenrilette, pizza’s van de grill, charcuterie, kaasplankjes en nog veel meer. Alles komt van (lokale) kleine producenten.

Wester Wijnfabriek Amsterdam Westerpark

Wijnproeverij

Binnen is het knus en rustiek ingericht. Beneden staan er kleine tafeltjes waar je met kleine gezelschappen kunt zitten en boven (met uitkijk over de bar) kun je lekker wegkruipen op één van de ‘comfy’ fauteuils. kunnen grotere gezelschappen terecht. Bijvoorbeeld voor een besloten proeverij, maar ook voor een gezellige aanschuif tasting waarbij je tijdens een mini-cursus leert over wijnen. Uiteraard met bijpassende bites!

Wester Wijnfabriek AmsterdamWesterwijnfabriek AmsterdamWester Wijnfabriek wijnbar Amsterdam

Wijnlab

Ook leuk om te doen, meedoen aan het wijnlab. Leer hoe je zelf wijn ‘blend’ tot jouw persoonlijke favoriete wijn. Natuurlijk neem je jouw grote trots mee in je zelf gebottelde fles.

Wester Wijnfabriek
Pazzanistraat 10
Amsterdam Westerpark
Borrelen

westerwijnfabriek.nl

Openingstijden Wester Wijnfabriek:
Maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 0.00 uur
Zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 2.00 uur

[mapsmarker marker=”146″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Salmuera restaurant met Argentijnse stoerheid

Lekker cocktails nippen of stoer vlees van de grill eten doe je bij het nieuwe restaurant Salmuera Amsterdam op de Rozengracht....

Sluiten