12 redenen voor een pitstop in de Baarsjes

De Baarsjes worden steeds leuker. Op en nabij de Jan Evertsenstraat en het Mercatorplein stikt het van de leuke hotspots. Cafés, restaurants en koffiespots doemen overal op en werken als een magneet op hippe Amsterdammers. Dit zijn de 12 beste redenen om een bezoek te brengen aan de Baarsjes.

Frits Amsterdam

Alleen al vanwege hun geweldige burgers zou ik iedere week bij Frits Amsterdam aanschuiven. Een relaxte tent om lekker te bieren aan de bar of aan een van de gezellige tafeltjes. Frits heeft in de zomer een lekker terras.
Lees meer over Frits Amsterdam.

Frits Amsterdam west Baarsjes frites burgers

White Label Coffee Amsterdam

Lekker onderuit zakken met een bakje koffie doe je het beste bij White Label Coffee Amsterdam op de Jan Evertsenstraat.
Lees meer over White Label Coffee Amsterdam.

Nieuwe koffie hotspot in de Baarsjes Amsterdam White Label Coffee op Jan Evertsenstraat

Café restaurant Bar Baarsch

Ontbijten, koffie drinken, lunchen, borrelen en dineren. Het kan bij lair back Café restaurant Bar Baarsch de hele dag.
barbaarsch.nl

Cafe restaurant Bar Baarsch Amsterdam Baarsjes Jan Evertsenstraat

Café Cook

Bij Café Cook, oftewel de huiskamer van de Baarsjes, is altijd een gezellige plek. Ontbijt, kopje koffie, lunchen, dineren of gewoon een gezellig drankje het kan allemaal bij deze buurtcafé.
cafecook.nl

Cafe Cook Amsterdam Baarsjes West

Radijs Amsterdam

Het stoere Radijs Amsterdam (kruising Jan Evertsenstraat en Admiralengracht) heeft alles in huis om op ieder moment van de dag lekker te chillen. Een kopje koffie op het terras, lunchen met je laptop, borrelen met vrienden of gezellig dineren.
radijs-amsterdam.nl

Café Zurich

In de zomer heeft Café Zurich op het Mercatorplein een heerlijk zonnig terras en in de winter een behaaglijke open haard. Daarnaast weten ze hier wat koken is. Zowel voor de lunch als het diner is het genieten hier. Dus er is altijd wel een reden om naar Zurich te gaan.
cafezurich.nl

Zurich Amsterdam

Ivo’s Kitchen

Een heerlijk no nonsense restaurant waar je je direct welkom voelt. Ivo en zijn vrouw doen er alles aan om hun gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Ik was vooral fan van hun huisgemaakte frietjes! Ow ja, kinderen zijn welkom.
Lees mijn revieuw over Ivo’s Kitchen.

ivo's kitchen vers huisgemaakt friet amsterdam baarsjes

Fa. Speykervet

De keuken is stoer en ruig, het interieur clean en simpel. Fa. Speykervet is een mooie plek voor een uitgebreide lunch of mooi diner.
speijkervet.nl

Fa Speykervet Amsterdam West Baarsjes

FAAM Amsterdam

Italian comfort food in de Baarsjes! Restaurant FAAM Amsterdam is té gezellig om naar huis te gaan. Pizza, mosselen met een dolce vita sausje, lasagne en huisgemaakte tiramisu toe. Wat wil je nog meer?
Lees mijn review over FAAM Amsterdam.

Faam Amsterdam pizza restaurant west baarsjes

Eetwinkel Buurman & Buurman

Bij Eetwinkel Buurman & Buurman kom je voor de pizza’s en salades. Lekker om af te halen en thuis op te peuzelen of in de zomer voor in het Erasmuspark.
eetwinkelbuurmanenbuurman.nl

Buurman en Buurman eetwinkel Amsterdam Baarsjes

STACH Food

Geen zin om te koken of gewoon zin in een bewuste snack? Bij eetwinkel STACH Food op de Admiraal de Ruyterweg kun je supergezonde biologische maaltijden halen voor thuis. Maar ook heerlijk ambachtelijk brood, bio chips, lekkere sapjes en nog veel meer.
stach-food.nl

Stach food amsterdam west admiraal de ruyterweg

Bar Spek

Bar Spek aan de Admiraal de Ruyterweg staat garant voor gezelligheid. G&T avonden, heerlijke slouch banken, fijn eten en in de zomer een lekker groot en zonnig terras. Kortom, een fijne plek in de Baarsjes.
barspek.nl

Bar Spek Baarsjes Amsterdam West

Translate»
Lees vorig bericht:
Adam restaurant Overtoom Amsterdam west
Restaurant Adam nieuwe Franse topper op de Overtoom

Wat krijg je als drie horecamannen met een imposant CV (Restaurant Johannes, Fyra, Bistrot Neuf) hun krachten bundelen? Dan wordt...

Sluiten