8 redenen om naar de Kinkerstraat te gaan

Was de Kinkerstraat voorheen dé straat om goedkoop en snel je smartphone te laten fixen of een snelle fietsroute, die tijd is voorbij. Want hotspots doemen aan weerszijde van deze straat op. Dus zie hier acht redenen om naar de Kinkerstraat te gaan.

Nieuw op de Kinkerstraat

T’s Bites & Wine

Mooie betaalbare wijnen slurpen en bijpassende bites eten doe je bij het nieuwe T’s Bites & Wine. Ook kun je hier met een groter groep wijntjes proeven.

T’s Bites & Wine
Kinkerstraat 53AH
Amsterdam Oud-West
Lunch | brunch | borrel | diner
ts-lifestyle.nl

 

Marvin Amsterdam

Marvin Amsterdam zit sinds vorige week woensdag op de Kinkerstraat. Een stijlvolle en sfeervolle spot waar je vanaf ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat lekker onderuit kunt zakken met een kopje koffie of een glaasje wijn. Of schep je bordje vol met ‘homemade’ lekkers van het buffet. Als je er toch bent, neem een flesje champagne of een bijzonder cadeautje (voor jezelf) mee.

Marvin Amsterdam
Kinkerstraat 66A
Amsterdam Oud-West
marvin.amsterdam

 

Doordeweeks

Deze pop-up winkel is het kleine zusje van Doordeweeks in Amsterdam oost. Je vindt hier mooie vintage items, nieuwe unieke (fashion)items en kleding en make-up. Maar je bent hier ook welkom voor een kop koffie en ook je laptop mag mee, zodat je kunt werken aan één van de vintage tafeltjes. En als je het meubelstuk mooi vindt, dan neem je hem toch gewoon mee naar huis?

Doordeweeks
Kinkerstraat 154
Amsterdam Oud-West
Coffee spot | shoppen
doordeweeks.com

 

Binnenkort op de Kinkerstraat

Deze spots staan nu nog in de steigers, maar gaan binnenkort open op de Kinkerstraat

Clear Label

Gezonde versgeperste sapjes en ‘healthy food’ vind je straks bij Clear Label.

clearlabel.nl

 

De Koffiesalon

Op het hoekje van de Kinkerstraat en de Ten Katestraat wordt nu flink geklust zodat je hier straks je koffie kunt drinken bij De Koffiesalon.

 

Golden oldies op de Kinkerstraat

Deze hotspots zitten al een tijdje in de Kinkerstraat en doen het nog steeds goed.

Kade West

In de zomer is het terras van Kade West wel een hele fijne plek om te vertoeven. Met bijna de hele dag zon zit je hier van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat goed. Sinds kort hebben ze hier een chef’s table en kun je zo mee spieken over de schouder van de chefkok. En deze beste man is niet de minste of geringste, hij heeft ervaring opgedaan bij het bekende Spaanse restaurant El Bulli in de keuken.

Kade West Amsterdam

Kade West
Kinkerstraat 87
Amsterdam Oud-West
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | diner
eetcafe-kade-west-amsterdam.nl

 

Jacketz Amsterdam

Bij Jacketz Amsterdam eet je gepofte biologische aardappels gevuld met de meest yummie dingen. Wat dacht je van pulled pork in whisky maple sauce of chili con carne? Hmmm daar krijg je spontaan trek van.

Jacketz Amsterdam
Kinkerstraat 56
Amsterdam Oud-West
Lunch | brunch | borrel | diner
jacketz.nl

 

Lot 61

Voor je cafeïne boost ga je natuurlijk naar Lot 61. Deze coffee roasters weten hoe ze koffiebonen moeten roosteren en er killer koffie van te zetten. Ook een ideale spot om een carrot cake of muffin on the go the scoren.

Lot 61
Kinkerstraat 112
Amsterdam Oud-West
Coffee spot
lotsixtyonecoffee.com

[mapsmarker layer=”12″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Amsterdam
Drie keer Amsterdams eten buiten Mokum

Als je je naam hebt gevestigd in de Amsterdamse horeca scene dan breid je je imperium toch uit buiten onze mooie...

Sluiten