Brouwerij Troost Westerpark is open!

Biertjes drinken in het Westerpark wordt nu wel heel erg makkelijk! Brouwerij Troost Westerpark, ja het jongere broertje van grote broer Brouwerij Troost op het Cornelis Troostplein in de Pijp is sinds gisteren open!

12 tappen staan op een rij om de dorstige gasten te voorzien van ijskoude biertjes. Een paar toppers blijven vast op de tap, maar een aantal tappen wisselen van biersoort. Van lagers die makkelijk wegdrinken tot aan wat complexere smoked porters. Voor ieder wat wils.

Hier en daar herken ik wat elementen terug van de brouwerij in de Pijp, maar deze nieuwe bierspot heeft ook zeker haar eigen karakter. Sowieso kun je zowel boven als beneden zitten en hier drink je biertjes aan gezellige lange aanschuiftafels, want bier drink je met z’n allen toch? Over de hoogte van de tafels en stoelen is nagedacht. Niet te hoog, zodat je niet prettig zit, maar ook weer niet te laag op de grond. Precies hoog genoeg om comfortabel biertjes weg te drinken.

brouwerijtroostwesterpark

Van al dat bieren krijg je ook trek, dus ook bij deze Brouwerij Troost op het Westergasterrein een mooie kaart met hun bekende burgers. Ja ja ook hun veggie (linzen-quinoa) burger staat weer op de kaart. Voor degenen die deze yummie burger niet kennen. Ik zal nooit zo snel een vega burger verkiezen boven een ‘all meat’ versie, maar deze is wel heel errug fijn. Uiteraard kun je hier ook een salade eten, een flammküche of borrelsnacks.

Brouwerij Troost Amsterdam West brouwerij troost westerpark amsterdam

Een bezoekje achter de schermen hoort er natuurlijk ook bij. Wow, wat een enorme tanken. Duizenden liters bier wordt er hier gebrouwen. Niet alleen voor Brouwerij Troost zelf, hier brouwen ook andere biermannen, zoals de Amsterdam Brewboys, hun gele goud. Wil je zelf ook een rondleiding in de brouwerij, dat kan gewoon.

Brouwerij Troost Amsterdam Westerpark bier brouwerij troost amsterdam westerpark brouwerij troost westergasterrein

 

Deze big boy zorgt ervoor dat die vers gebrouwen liters bier in de flesjes terecht komen.

Brouwerij Troost Amsterdam bier

Je kunt bij Brouwerij Troost Westerpark ook biertjes kopen in de bierwinkel. Lekker voor in het park of om thuis in je koelkast te zetten zodat je er op je bank van kunt genieten.

Reserveren bij Brouwerij Troost:

Brouwerij Troost Westergas
Pazzanistraat 25-27
Amsterdam Westerpark
Lunch | brunch | borrel | diner
brouwerijtroostwestergas.nl

 

Openingstijden Brouwerij Troost Westergas:

Maandag tot en met donderdag van 12:00 uur tot 1:00 uur
Vrijdag en zaterdag van 12:00 uur tot 3:00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 0.00 uur

[mapsmarker marker=”141″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Marvin Amsterdam
8 redenen om naar de Kinkerstraat te gaan

Was de Kinkerstraat voorheen dé straat om goedkoop en snel je smartphone te laten fixen of een snelle fietsroute, die...

Sluiten