The Bao Bar: Bao buns en karaokezingen onder één dak!

Bao buns en karaoke, twee dingen waarvoor je mij gerust uit mijn diepste slaap mag halen. Gewapend met een bun in de hand of een microfoon en een lijst van karaokesongs kun je me best wekken, maar stel je eens voor wat voor troef je in je handen hebt als je met zowel bao buns als karaokeknallers aan komt zetten. En laat Bar Karakter op De Clercqstraat nou toevallig beiden krijgen. En het zijn niet zomaar bao buns, nee nee het gaat hier om de bao buns van chef Justin Brown. En laat ik nou toevallig een groot fan zijn van alles wat Justin maakt. Yum!

Wauw! Dit zomer pop-up restaurant op een dakterras in Amsterdam Noord wil je niet missen!

The Bao Bar @Bar Karakter

Vanaf donderdag 14 juni a.s. fuseren chef Justin Browns Bao Buns en Bar Karakter met elkaar tot The Bao Bar en dat betekent best of both worlds op De Clercqstraat 75 in Amsterdam Oud-West: de cocktails en twee karaokekamers van Karakter en de to die for buns van Justin. Maar naast bao buns kun je hier ook andere Aziatische gerechten scoren en als je liever wat langer blijft hangen kun je ook gaan voor een zesgangen menu (€ 25). En wil je helemaal voor het totale pakket gaan, dan kun je kiezen voor een karaoke pakket inclusief drankjes, 3-gangen diner en natuurlijk karaoke.

Het grote openingsfeest van deze nieuwe bao en karaokespot is op donderdag 28 juni a.s., maar vanaf 14 juni kun je dus als stiekem even langs gaan voor een hapje, drankje en/of karaokeliedje.

Wil je een tafel en/of karaokekamer reserveren? Reservations@bar-karakter.nl

The Bao Bar
De Clercqstraat 75hs
Amsterdam West | Oud-West
Drinks | diner | karaoke | terras

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag vanaf 17.00 uur

[mapsmarker marker=”32″]

Tags: Waar kun je in Amsterdam goede bao’s eten? | karaoke zingen en bao’s eten in Amsterdam | Justin Brown bao bun | Bar Karakter de Clercqstraat

Translate»
Lees vorig bericht:
Klaproos Amsterdam Noord restaurant cafe
Pizza’s, expo’s, een ijscar en een wijnwinkel. Klaproos Amsterdam heeft het allemaal.

Amsterdam Noord weet wel hoe het hoort. Lees verder

Sluiten