Wauw dit nieuwe restaurant opent binnenkort in het Westerpark

Dat er een nieuw hotel verrijst in het Westerpark, wisten we al een tijdje. Maar nu is het ook de naam van de nieuwe bar en het restaurant bekend: Bar Kantoor gaat het nieuwe restaurant in het Conscious Hotel in het Westerpark heten.

Bar Kantoor nieuw restaurant en bar in het Westerpark

Het heeft even geduurd en de ene na de andere pop-up heeft de leegstaande ruimte gevuld (een pop-up ping pong bar, Gustafson), maar in het pand dat sinds de oplevering in 1885 gebruikt werd als kantoor en assistent-ingenieurswoning van de oorspronkelijke Westergasfabriek is vanaf april 2018 open als hotel en all day restaurant. Aan cocktailtje, cider, kombucha of een ander natje doe je aan de bar. Heb je trek gekregen? Chef Dirk Moonen zorgt voor de nodige bites waarin gefermenteerde veggies waar het kan opduiken (oh en je vindt ze ook terug in de cocktails). Je kunt bij Bar Kantoor al vanaf ’s morgensvroeg terecht voor een ontbijtje en je kunt er de hele dag blijven hangen tot ’s avonds laat.

En aangezien het terrasseizoen voor je het weet alweer voor de deur staat, is het goed om te weten dat wanneer Bar Kantoor in april open gaat ze ook een terras aan de voorkant, maar ook aan de achterkant erin gooien. Dus dat wordt een fijne plek om lekker terras te zitten. Nice!

Duurzaam restaurant en hotel

Goed om te weten, Bar Kantoor en het Conscious Hotel hebben duurzaamheid hoog in hun prio lijst staan. Zowel het hotel als het restaurant zijn dan ook 100% elektrisch, koken op gas of op een andere manier gas gebruiken, zul je hier dan ook niet zien. En er is meer! Ze krijgen een aquaponics waarin planten en vissen worden gekweekt. En om het restaurant en hotel in te richten wordt gebruik gemaakt van gerecyclede kantoormeubelen zoals ladekasten en stoelen.

Bar Kantoor en het Conscious Hotel in het Westerpark openen in april 2018.

Hierboven zie je de eerste render foto. Dat geeft alvast een impressie van hoe Bar Kantoor zou kunnen worden. Uiteraard kan het interieur nog veranderen, maar dat wordt dus gewoon afwachten.

Zin in Chinees eten? Dit nieuwe restaurant is mijn nieuwe favo spot om een Chinese hap te scoren.

Bar Kantoor
Haarlemmerweg 10
Amsterdam West | Westerpark
Ontbijt | lunch | borrel | diner | terras

[mapsmarker marker=”468″]

Translate»
Lees vorig bericht:
UMAMI by Han Amsterdam restaurant chinees
Dit is mijn nieuwe favo spot om Chinees te eten

Jaaah eindelijk weer eens een te gek restaurant waar je goed Chinees kunt eten. Lees verder

Sluiten