Barbecuespot BRAAI BBQ bar is open

Diggin’ food from the grill? Dan is BRAAI BBQ Bar op de Schinkelhavenkade 1 in Amsterdam Zuid helemaal jouw ding. Bij deze nieuwe spot bungelen de vleesjes en visjes zij aan zij boven de hete kolen.

Braaien maar

Toen ik in Zuid-Afrika zat hadden we iedere woensdagavond braaiavond. Het grote grijze betonnen beest dat midden op de binnenplaats stond werd dan tot leven gewekt en iedereen nam zijn of haar vleesjes en BBQspul mee om op de hete kolen te gooien. Deze braai avonden hebben mijn liefde voor BBQ’en nog groter gemaakt en ik ben dan ook helemaal voor BBQ-spots zoals BRAAI. Veel gezelligheid, sandwiches, vleesjes en heerlijke drankjes van ’s morgensvroeg tot laat in de avond.

Terras

Je smikkelt natuurlijk het liefste in de buitenlucht van je barbecuevleesje. BRAAI BBQ Bar heeft dan ook een lekker terras om van je gegrilde lekkers te prikken. Een deel van het terras is zelfs overdekt voor het geval er een druppeltje regen valt.

Eat in or take out

Geen tijd om te blijven eten? Je kunt je BBQ pakketje met eten ook afhalen om in het park, thuis of op de boot (want je kunt hier goed aanmeren) op te peuzelen. Ze schijnen zelfs je BBQ maaltje te bezorgen voor als je het jezelf extra makkelijk wilt maken.

BRAAI BBQ Bar Amsterdam

BRAAI BBQ Bar Amsterdam
Schinkelhavenkade 1
Amsterdam Zuid
Diner | BBQ | terras | afhalen | bezorgen

Openingstijden BRAAI BBQ:
Doordeweeks van 7.30 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 11.30 uur tot 22.00 uur.

[mapsmarker marker=”122″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Ron Gastrobar Oriental nieuw restaurant
Ron Gastrobar Oriental is geopend!

Het is zover... Ron Gastrobar Oriental het langverwachte nieuwe restaurant van sterrenchef Ron Blaauw is geopend!! Bij deze nieuwe Asian hotspot op...

Sluiten