Biertje bij je donut? Bij dit restaurant pairen ze donuts met bier

Iets van de tap om je donut weg te spoelen?

Niet de eerste combo waar je aan denkt bij de zoete lekkernijen uit het vet. Maar bij restaurant The Donut and Dog vinden ze het heel erg normaal om bijpassende goudgele pretcilinders te zoeken bij hun gefrituurde deegballen.

Donuts en bier

Ze hebben dan ook zo’n twintig verschillende soorten donuts om uit te kiezen. Een greep uit de selectie aan donuts: de Dirty Churro, een donut met kaneel, suiker, kruim van oreo en een espresso drizzle, een Sweet Baby Jesus, een buitenkant van triple crème brûlée en een vulling van vanille of misschien is de Ultimate S’More meer wat voor jou. Dit is een donut met een glazuur van chocolade ganache, weer die kruim van oreo, getoaste cracker en huisgemaakte marshmallow. Oh en de donuts van The Donut and Dog zijn zelfs uitgeroepen tot de beste donuts van Nashville. Ja je leest het goed. Om deze donuts te eten moet je wel even naar Nashville in de Verenigde Staten reizen, maar dan heb je wel hele speciale donuts waar je je tanden in kunt zetten.

Kun je niet kiezen welke donut te pairen met welk biertje? Dan kun je ook een donut & beer flight nemen dat bestaat uit vier donuts en vier bijpassende bieren.

Wil je toch liever iets hartigs bij je biertje? Bij The Donut and Dog hebben ze ook verschillende hotdogs waar je uit kunt kiezen.

Foto credits: The Donut and Dog

Translate»
Lees vorig bericht:
Israelisch eten Bardak restaurant Ferdinand Bolstraat Amsterdam
Bij Bardak eet je zulk fijn Israëlisch streetfood dat je de chef wilt knuffelen

'Ja daar verkopen ze echt de beste hummus van Amsterdam.' Lees verder

Sluiten