Brouwerij Troost opent vierde locatie in Amsterdam Oud-West

Brouwerij Troost fans die in Oud-West wonen kunnen een vreugdedansje maken, want Brouwerij Troost Oud West komt eraan. Na een bierbrouwerij en bierproeflokaal in de Pijp, een locatie in Westerpark en Brouwerij Troost in Oost is het nu de beurt aan Amsterdam Oud-West.

Brouwerij Troost Oud West

De nieuwste en vierde (?!) locatie van Brouwerij Troost in Oud-West komt op de hoek van de Bilderdijkstraat en de Jacob van Lennepstraat. Hé maar zat daar niet…yup daar zat Geflipt Burgers, maar nu dus niet meer en binnenkort kun je hier bieren van Brouwerij Troost lurken.

Bierbrouwerij Amsterdam West?

Of bij deze nieuwe Brouwerij Troost op de Bilderdijkstraat net zoals de andere drie Troosten daadwerkelijk bier gebrouwen wordt is niet duidelijk. En wat er op de kaart komt te staan? Ik hoop op dezelfde niet te versmaden sappige burgers en fijne happen die opperbest combineren met hun bieren.

Eigenlijk is er nog maar weinig bekend over deze nieuwe Brouwerij Troost Oud West, dus wanneer ze hun deuren opengooien is nog de vraag. Ik fietste vandaag langs het hoekje op de Bilderdijkstraat en de ramen waren afgeplakt, dus waarschijnlijk zijn ze flink aan het klussen daar binnen.

Uiteraard lees je het gelijk op bySam als er meer nieuws is over deze nieuwe vestiging van Brouwerij Troost. Tot die tijd kun je natuurlijk ook gewoon richting één van de drie andere Troostlocaties gaan. Ik zeg hoort allemaal bij het voorprettraject. Toch?

Ook binnenkort open: De tweede zaak van TV-kok Alain Caron en zijn zoons: Petit Caron. Deze nieuwe bar opent op het Gerard Douplein in de Pijp. Bij deze nieuwe bar draait het allemaal om fijne drankjes en kleine gerechten om erbij te snoepen.

Brouwerij Troost Oud West
Bilderdijkstraat 205
Amsterdam West | Oud-West
Lunch | brunch | drinks | diner

[mapsmarker marker=”502″]

Openingstijden Brouwerij Troost Oud West:
Volgen snel

Tags: Brouwerij Troost in West | bierbrouwerij Amsterdam | bierbrouwerij Amsterdam West | bierbrouwerij Bilderdijkstraat Amsterdam | vierde locatie Brouwerij Troost

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Cafe Caron Amsterdam restaurant Petit Caron
Petit Caron tweede zaak van bekende chef Alain Caron en zijn zonen

Petit Caron is het nieuwe project van (tv)chef Alain Caron Lees verder

Sluiten