Must do: Chicks Meet Bourbon Tasting bij Sorel’s Bar

Vergeet G&T’s. Anno 2017 drink je bourbon. Veel stoerder en dit mooie alcoholische drankje kun je zowel puur als in een cocktail drinken. Één van mijn favoriete cocktails is de whiskey sour en daar gaat dus bourbon in. Op de één of andere manier voel ik me altijd een stoere chick als ik deze cocktail drink. Is toch wat meer mans dan een Cosmopolitain of niet?

Chicks meet Bourbon

Sorel’s Bar aan de Stadhouderskade vindt ook dat er meer chicks aan de bourbon moeten. Want blijkbaar trekt dit drankje toch wat meer mannen aan en dat is zonde, want als vrouwen aan de bourbon gaan zullen ze vast verliefd erop worden. Daarom zet Sorel’s Bar bourbon de aankomende tijd in het zonnetje met een Chicks Meet Bourbon Tasting.

Tijdens deze tasting neem je een duik in de wondere wereld van bourbon. Zo proef je bourbon straight up, maar maak je ook kennis met bourbon cocktails. Er komen zowel traditionele Amerikaanse bourbons voorbij als lokale Nederlandse varianten voorbij. Wist je bijvoorbeeld dat bartender Jan zijn eigen signature Sorel’s sour heeft ontwikkeld? En deze cocktail is op een wel heel erg grappige manier ontstaan. Hij vertelt je er graag meer over tijdens de tasting en natuurlijk krijg je em ook te proeven.

Bourbon, chocolade en ijs

En wist je dat bourbon bijzonder goed combineert met chocolade en dat je er ook heel goed ijs van kunt maken? Ik wist het ook niet. Maar tijdens de Chicks Meet Bourbon Tasting ga je dit zeker ontdekken. Dus cocktail drinken, chocolade eten en ijsjes likken….klinkt best fijn niet?

Bourbon tasting

Je kunt vanaf 5 oktober tot en met 30 november bourbon drinken bij Sorel’s Bar. Wil je er zeker van zijn dat je terecht kunt? Maak dan even een reservering door te bellen naar 020 607 5555. Liever gewoon binnen lopen? Dat kan ook, geef dan wel even aan dat je voor de Chicks meet Bourbon tasting komt. Oh en mannen zijn ook welkom hoor 😉

Bekijk het event op Facebook

Chicks meet Bourbon Sorel's Bar

Sorel’s Bar
Stadhouderskade 12
Amsterdam Centrum
Drinks & bites

[mapsmarker marker=”427″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Vegan eten Vegan Junk Food Bar
Vegan Junk Food Bar in de Pijp is open!

Man oh man wat was het gisteren feest bij de opening van de tweede vestiging van de Vegan Junk Food Bar...

Sluiten