Te chille spots die altijd in festivalmodus lijken te zijn

Je kent ze wel van die plekken waar de alles kan en niets hoeft. Bakstenen zijn hier een no go en zijn vervangen door containers, steiger- of sloophout en golfplaten. Hangmatten deinen dromerig heen en weer en alles lijkt hier een stuk waziger en langzamer te gaan. Een beetje het sfeertje dat je ook hebt op festivals, maar dan 24/7. Deze relaxte spots lijken het chillen te hebben uitgevonden te hebben en een oneindig festivalmodus te hebben. Eigenlijk wil je hier gewoon ALTIJD zijn. Waar je deze oases vindt? Nou hier:

Chille plekken Amsterdam West

Waterkant Amsterdam

Bij Waterkant heerst het Surinamevirus en het is hier dan ook altijd relaxi taxi. De containers zijn bar, maar ook toiletten en beschermen je bij minder weer tegen de regen en kou.

Waterkant Amsterdam

DOK Amsterdam

Een vleugje Woodstock gemixt met wat Burning Man flavour. Bij DOK Amsterdam in de Houthavens in Amsterdam West is het chillness to tha bone!

Dok Amsterdam Houthavens

De Cantina

Terwijl je boven het water bungelt in een hangmat staar je naar de weilanden om je heen. Bij de tot keuken omgebouwde container kun je wat verkoelends en maagvullends bestellen. De Cantina hoort sowieso in dit rijtje van chille spots in Amsterdam West thuis.

Cantina Amsterdam West

Bret Amsterdam

De rode container is een te gekke plek om bier te drinken. Zowel op het ‘gewone’ terras van Bret als op het dakterras a.k.a. de Biergarten is het goed vertoeven.

Bret Amsterdam West

Chille plekken Amsterdam Oost

Roest Amsterdam

Roest Amsterdam is ruig en stoer. Met je voeten in het zand kun je lekker hangen aan het water. Wordt het ’s avonds iets te fris? Dan gaat het kampvuur gewoon aan. Festivalfeeling dag in dag uit.

Blijburg aan zee

Blijburg aan zee is toch wel het stadsstrand van Amsterdam. Voor een beetje costa experience trap je met je trouwe tweewieler naar far east om gestrekt te gaan bij deze te chille spot in Amsterdam Oost.

Chille plekken Amsterdam centrum

Hannekes Boom

Hangen is verplicht bij Hannekes Boom. Chillen ook. Dat kan aan het water of op de picknickbanken buiten. Wat lekkers te drinken erbij en je chillmomentje kan beginnen.

Meneer Nieges

Ok Meneer Nieges is iets minder ongepolijst dan de andere chille spots, maar er hangt hier wel een te laid back sfeertje. Tel daarbij de hangproof plekjes en het uitzicht over ’t IJ en je snapt wel waarom deze spot er toch tussen staat.

Meneer Nieges Amsterdam

Chille plekken Amsterdam Noord

Het stoere Amsterdam Noord is uiteraard een geschikte plek voor festivalwaardige stekjes. Hieronder vier chille spots waar je ongestoord in je festivalmood kunt glijden.

De Ceuvel

Woonboten, kano’s en andere voorwerpen ontpoppen zich bij De Ceuvel tot zitmeubilair en hangspot. Deze spot in Noord is te chill om onder woorden te brengen.

De Ceuvel Amsterdam

Noorderlicht Café

Funky as hell. Bij Noorderlicht Café aan ’t IJ kun je niet anders dan heel hard chillen.

ROLLING ROCK KITCHEN

Bij dit heerlijke verborgen plekje in Amsterdam Noord is stressen of je ergens druk over maken gewoon niet mogelijk. ROLLING ROCK KITCHEN hoort op je lijstje van chille spots.

Pllek

Terwijl je hangt in het zand en tuurt over ’t IJ weet je je zorgen zijn voor morgen. Pllek op het NDSM is gewoon te relaxed voor woorden.

Pllek Amsterdam Noord

Translate»
Lees vorig bericht:
Vegan Junkfood Bar Amsterdam snacks
Vegan Junk Food Bar nieuw in Amsterdam Oud-West

Vegan Junk Food Bar maakt het leven van veganista's een heel stuk leuker. Lees verder

Sluiten