Corner Bakery breidt uit naar Amsterdam West

Corner Bakery krijgt een jonger zusje. Dezelfde herkenbare naam, maar dit keer niet in Amsterdam Zuid, maar in Amsterdam West. Nieuw-West om precies te zijn. Deze nieuwe Corner Bakery gaat Amsterdam West veroveren met hun donuts, goed belegde broodjes, donuts en alom bekende freakshakes.

Corner Bakery brunch spot Amsterdam West

Voor als je Corner Bakery nog niet kent (ik kan het me haast niet voorstellen), maar hun foto’s van hun kleurrijke, fruitige en vrolijke ontbijt- of lunchtafel vol met de lekkerste dingen doen het ehhh nogal goed op Facebook en Instagram. Niet voor niets is het altijd bomvol op het terras en binnen bij dit ontbijt- en lunchspot op de hoek van Johannes Vermeerstraat en Frans van Mierisstraat in Amsterdam Zuid. En nu openen ze dus een tweede fleurige ontbijt en lunchwalhalla in Amsterdam West. Pal tegenover het World Fashion Center.

Wow er opent binnenkort een nieuwe foodmarket midden op de Wallen.

Heb je nu al zin om een duik te nemen in al het lekkers dat ze te bieden hebben? Nog even geduld, want Corner Bakery opent haar tweede vestiging aan het Koningin Wilhelminaplein 60 in Amsterdam West begin oktober. Tot die tijd kun je uiteraard terecht bij hun eerste vestiging.

Deze tien spots zijn net geopend in Amsterdam. Welke heb jij al bezocht?

Wauw heb je deze nieuwe friteszaak op de Kinkerstraat al gespot? Hij is een beetje curieus, maar je scoort er een lekker vers gebakken Belgisch frietje en krokante kroketten. Vegan? Geen probleem, ze hebben ook vegan kroketten en vegan mayo.

Ook Hummus bistro d&a opent een tweede locatie! En wel in Amsterdam Oost.

Corner Bakery
Koningin Wilhelminaplein 60
Amsterdam West | Nieuw-West
Lunch | brunch

Openingstijden nieuwe lunchplek Koningin Wilhelminaplein:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”424″]

Foto credits: Corner Bakery Amsterdam

Tags: Nieuwe ontbijtplek Amsterdam West | Nieuwe brunchspot Amsterdam Nieuw-West | Pancakes eten in Amsterdam | Freakshakes | donuts Amsterdam | Waar kun je leuk lunchen in Amsterdam West? | Nieuw in Amsterdam West | Nieuw in Amsterdam Nieuw-West

Translate»
Lees vorig bericht:
Chinees recept aubergine stoofpot
Heerlijk recept voor Vietnamese stoofpot met aubergine

Dit Vietnamese recept voor aubergine stoof Lees verder

Sluiten