De nieuwste spots van Amsterdam

Dit zijn de nieuwste spots van Amsterdam van het moment. Leuk om weer af te vinken.

Holy Ravioli

Heerlijk gevulde verse pasta’s, zelfgemaakte soepjes, taartjes en nog veel meer. Deli en restaurant Holy Ravioli op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West is een heel fijn nieuw pastatentje.

Lees meer over Holy Ravioli

Holy Ravioli Amsterdam Oud-West deli pasta's

De Foodhallen

Een hele grote hal vol heel veel lekker eten midden in Amsterdam Oud-West. Wat wil een mens nog meer? Pizza’s van Pink Flamingo, stoer eten van The Rough Kitchen, Vietnamese loempia’s van Viet View, vegetarische snacks en nog veel meer eten om zo uit het vuistje te eten.

Lees meer over de Foodhallen in Amsterdam Oud-West.

De Foodhallen De Hallen Amsterdam Oud West Foodhallen Amsterdam

Jacketz Amsterdam

Hoeveel kun je variëren met een gepofte aardappel? Nou veel. Dat bewijst Jacketz Amsterdam – The Baked Potato Shop in Amsterdam Oud-West. Denk aardappels gevuld met zalm in verse kruidenkwark, chili con carne, bietensalade, pulled pork in whiskey maple sauce en nog veel meer. Alles vers, huisgemaakt en voor onder een tientje.

www.jacketz.nl

Jackets the baked potato shop Amsterdam oud west

Graceland BAR-BQ

Eten bij Graceland BAR-BQ in Amsterdam west is als een enkeltje naar het zuiden van de VS. Langzaam gegaarde briskets, spareribs, pulled pork, huisgemaakte sausjes en pickles, salades en nog meer ‘real southern food’. Je vindt dit nieuw barbecue restaurant in de Marktkantine op het Food Center terrein aan de Jan van Galenstraat.

www.gracelandbarbq.com

Graceland Bar BQ Amsterdam restaurant

Smokin’ Barrels

BBQ is hot. Letterlijk en figuurlijk. Barbecue restaurants doen het goed in Amsterdam. In oost is het Smokin’ Barrels op het Beukenplein dat de kunst van het grillen goed onder de knie heeft. Vooral de surf and turf (kreeft met Smokin’ Barrels burger) is een aanrader. Spoel het weg met één van hun vele lekkere biertjes of cocktails.

Lees meer over Smokin’ Barrels in Amsterdam Oost.

Smokin Barrels Amsterdam Beukenplein oost

Thai Food Café

Thais streetfood, dat is waar restaurant Thai Food Café in Amsterdam oost bekend om staat. Thaise klassiekers zoals pad thai, curry’s in alle kleuren van de regenboog en Singha biertjes zijn hier vaste prik. En dat allemaal voor een wel heel zacht prijsje.

www.thaifoodcafe.nl

Thai Food Cafe Amsterdam

The Taste of Vietnam

Fans van de Vietnamese keuken kunnen hun hart ophalen bij het nieuwe Vietnamees restaurant The Taste of Vietnam in de Jordaan. Super verse rijstloempia’s, noodlesoep barstens vol smaak en gestoomde gamba’s to die for dat is wat je kunt verwachten bij deze hotspot.

Lees meer over The Taste of Vietnam.

The Taste of Vietnam Amsterdam garnalen

Geflipt Burgers

Bij dit super leuke nieuwe burgertentje in de Pijp weten ze hoe ze een broodje burger moeten bouwen. De knijpflessen ketchup en Zaanse mayo staan lekker op z’n Amerikaans op tafel en de huisgemaakte frietjes (mjamm!!) zijn waanzinnig. Niet een plek om lekker lang te tafelen, maar wel voor een snelle hap in een gezellig tentje.

Meer lezen over Geflipt Burgers in de Pijp.

Hamburgers bij Geflipt Amsterdam in de Pijp

W36

Hipper dan hip is W36, de nieuwe zaak van bekende DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano. Hun belofte: Een relaxte tent waar je kunt genieten van de perfect bereide waygu beef terwijl je luistert naar fijne tunes.

www.w36.nl

W36 Bar restaurant Amsterdam Warmoestraat

Paper Planes

Paper Planes is een chille nieuwe spot op het Rokin (onder Bar Italia) voor ontbijt, brunch en lunch. Op de kaart: Koffie, hamburgers, stoere broodjes, pizzettes en nog veel meer anti-kater voer. Ook is het een fijne werkplek met een ultra relaxte vibe.

Lees meer over Paper Planes.

Paper Planes Amsterdam

Sotto Pizza Legàle

Dit nieuwe pizzatentje op de Roelofhartstraat is het jongere zusje van Sotto Pizza Legàle op de Amstelveenseweg. Hun geheim? Handgemaakte pizza’s gebakken in de speciale Sotto houtgestookte steenoven.

www.sottopizza.nl

Sotto pizza legàle

Translate»
Lees vorig bericht:
The Taste of Vietnam Amsterdam
The Taste of Vietnam Amsterdam noodles and more!

Going Nam-style is zó 2014. Niet zo gek dus dat Vietnamese restaurants blijven opdoemen in Amsterdam. Zoals restaurant The Taste...

Sluiten