The Taste of Vietnam Amsterdam noodles and more!

Going Nam-style is zó 2014. Niet zo gek dus dat Vietnamese restaurants blijven opdoemen in Amsterdam. Zoals restaurant The Taste of Vietnam, nieuw in het centrum van Amsterdam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De pho waar we onze reeks aan gerechten beginnen is een topper. Niet alleen is de Vietnamese noodlesoep verdomd goed gevuld, de bouillon is lekker krachtig en een tikje spicy. Hmmm.

The Taste of Vietnam Amsterdam OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik kan gewoon niet een Vietnamees restaurant verlaten zonder goi cuon gegeten te hebben. En ik kan je vertellen deze rijstloempia’s gaan er heel erg goed in. Lekker met een pindasausje, hoisinsausje en een chilisaus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vooral de gestoomde garnalen met knoflook en sojasaus zijn gewoonweg fantastisch. Hoe lekker de roergebakken gerechten (tofu, beef, garnalen en kip) ook zijn, de sappige garnalen stelen de show.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het romige tapioca-kokosmelk dessert met bananen en pinda’s is een mooie frisse afsluiting van dit heerlijk Vietnamees maaltje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uiteraard hebben ze bij The Taste of Vietnam een ijskoude Saigonbiertjes om je mond te blussen als het iets te heet voor je wordt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Restaurant The Taste of Vietnam weet de smaak van Vietnam op een goede manier op je bord te krijgen en dat voor een prima prijs. Persoonlijk ben ik alleen geen fan van de gekleurde verlichting. Iets zachtere sfeerverlichting zou de tent zeker goed doen.

The Taste of Vietnam
Herenstraat 28
Amsterdam Centrum
www.thetasteofvietnam.nl

Ook hier kun je een goede Vietnamese hap scoren.

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Smokin Barrels Amsterdam surf and turf
Kreeft en burgers bij Smokin’ Barrels in Amsterdam oost

Op zoek naar een plek voor een hell of a anti-kater brunch? Dan moet je Smokin' Barrels op het Beukenplein...

Sluiten