Winnen! Voucher t.w.v. 30 euro voor een BAUT delivery

Oh yessss het is weer tijd om wat weg te geven! BAUT, je weet wel het bekende pop-up restaurant van chef Michiel van der Eerde dat overal en nergens opdoemt in Amsterdam, heeft te lekkere bowls en steamy pho’s gecreëerd voor een wel heel bijzondere samenwerking met Deliveroo. En ik mag een voucher van 30 euro weggeven zodat je ze kunt uitproberen. Is dat fijn of is dat fijn?

BAUT bowls en pho’s

De speciaal door chef Van der Eerde bedachte Superbowls en Pho Sho’s zijn ultieme delivery dishes want zelfs na een ritje op de fiets zijn ze nog heerlijk om weg te knabbelen. De Superbowl is BAUT’s vertaling van de immens popularie poké bowl. Denk komkommer, gember, rode peper, shiitake, tonijn maar ook mangocompote, papaya en/of limoen om je gerecht op te leuken. En de Pho Sho is een steamy noodlesoup met sous-vide beef, garnalen, Chinese omelet en/of paksoi en natuurlijk kun je ook weer kiezen uit verschillende toppings om het nóg een tikkie lekkerder te maken.

Deliveroo x BAUT

Wil je je buik vullen met deze Pho Sho’s en Superbowls dan is er maar one way: De Deliveroo way! Want BAUT heeft deze twee gerechten speciaal voor hun colab met bezorgservice Deliveroo opgetuigd, dussss bestellen it is. En met de voucher van 30 euro die ik mag weggeven kun je wel heel erg chill van deze dishes happen.

Bezorging in Amsterdam Oost

Om de versheid van de gerechten te garanderen worden deze BAUT Pho Sho’s en Superbowls alleen in Amsterdam Oost bezorgd. Woon je in een ander stadsdeel, schuif dan aan bij een buddy in Amsterdam Oost of gooi je kleedje uit in het Oosterpark voor een BAUT diner.

Je kunt de Pho Sho’s en Superbowls iedere dag vanaf 10.00 uur bestellen.

Zo doe je mee aan de winactie

Ben je er helemaal klaar voor om je BAUT maal te proberen? Toppie! Om te winnen hoef je alleen maar bySam te liken op Facebook (de pagina en niet de post) en je favoriete eetmaatje te taggen in onderstaande Facebookpost.

De winnaar krijgt voor 31 juli 2017 bericht via een privébericht op Facebook. Dus hou je Messenger in de gaten!

De voucher is geldig tot en met 30 september 2017

Translate»
Lees vorig bericht:
Bernie's Beach Club zwembad
Bernie’s Beach Club en Bar & Kitchen must try spots in Zandvoort

Amsterdam heeft veel, maar er is één ding dat mijn mooie stad niet heeft strand en zee. Lees verder

Sluiten