Fou Fow Ramen opent ramen pop-uprestaurant in De Hallen

Oh yes! Dit weekend en alleen dit weekend popt ramenrestaurant Fou Fow Ramen op met een ramen pop-uprestaurant in de passage van De Hallen.

Fou Fow Ramen pop-uprestaurant in de Hallen

Dat ramenrestaurant Fou Fow Ramen in De Hallen opduikt is niet zonder reden, het is zelfs vanwege een reden dat te maken heeft met de populaire Japanse noodle soup. De film, de Japanse culinaire klassieker over een epische zoektocht naar de perfecte noedelsoep wordt opnieuw uitgegeven en ter ere hiervan heeft Fou Fow Ramen haar krachten gebundeld met het limonademerk Neko Jusu en komen ze van vrijdag 17 augustus tot en met zondag 19 augustus met een ramen pop-up restaurant in de passage van De Hallen (dus vlakbij De FilmHallen) in Amsterdam Oud-West.

Ramen met korting met je filmkaartje

Wanneer je bij Fou Fow Ramen pop-up je filmkaartje van Tampopo laat zien, krijg je een kom met Japanse noedelssoep voor €5. Je kunt kiezen uit een ramen met kip of een vega ramen. En ik ga er vanuit dat als je geen filmkaartje kunt flashen, je ook een kom met ramen kunt scoren, maar dan voor meer dan €5.

Fou Fow Ramen wordt gerund door Chinees-Nederlandse filmmaker Fow Pyng Hu, aha vandaar de link naar films.

Fou Fow Ramen pop-up restaurant vind je van vrijdag 17 augustus tot en met zondag 19 augustus 2018 in de passage van De Hallen in Amsterdam West.

Fou Fow Ramen @De Hallen
Hannie Dankbaarpassage 12
Amsterdam West | Oud-West

Foto: op de foto hierboven zie je een tonkotsu ramen. Dat is een ramen op basis van varkensbouillon. Tijdens de pop-up hebben ze ramen op basis van kip op vega ramen. Dus om teleurstelling te voorkomen, de ramen die je hierboven ziet vind je niet bij de pop-up. Ik had nou eenmaal alleen een foto van de tonkotsu ramen van Fou Fow Ramen.

Tags: Fou Fow Ramen opent pop-up in De Hallen | pop-up ramenrestaurant in De Hallen in Amsterdam West | tijdelijk ramenrestaurant in Amsterdam West | ramenrestaurant Amsterdam Oud-West

Translate»
Lees vorig bericht:
Jeu de boules Mooie Boules Amsterdam Oost
Binnenkijken bij Mooie Boules in Amsterdam Oost

Jeu de boules is het anno 2018 helemaal. Was dit bal gooi spel voorheen alleen besteed aan oudere Franse mannetjes...

Sluiten