Guts and Glory, een nieuwe hotspot met lef (PERMANENT GESLOTEN)

Eind januari wordt de Utrechtsestraat in centrum Amsterdam even flink opgeschud. Het nieuwe restaurant Guts & Glory heeft ballen en doet het lekker op haar manier.

Guts and Glory

Een hotspot met een bijzonder concept, dat is wat we kunnen verwachten. Ieder half jaar speelt een ander dier de hoofdrol van Bresse kip, tarbot, Wagyu rund tot Iberico varken. Geen enkel topkwaliteit vlees of vis ontsnapt aan de culinaire escapades van Guts and Glory!

Lekker anders

Alleen de beste kooktechnieken, dat is wat deze mooie producten volgens de mannen van dit eigenzinnige restaurant verdienen. Dus soms ook gewoon lekker een tikje anders dan normaal.

Guts and Glory Amsterdam nieuw restaurant Utrechtsestraat

Verfijnd met een no-nonsense sausje

Guts and Glory wordt een mooie combinatie tussen haute cuisine en ruig koken waarbij zoveel mogelijk van het dier wordt gebruikt in de gerechten. Voor het hoofdgerecht wordt het dier van het moment zo puur als het maar kan op tafel getoverd met als side kicks échte frieten en groen uit het seizoen.

Ik kan in ieder geval niet wachten tot het eind januari is!

Guts & Glory Amsterdam
Utrechtsestraat 6
Amsterdam Centrum
gutsglory.nl

Borrel | diner

Bij Café Carbon eet je de sappige steaks gezellig met je tafelgenoten.

[mapsmarker marker=”51″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Cafe Carbon Amsterdam de Pijp nieuw
Sappige steaks delen bij Cafe Carbon

Liefhebbers van een goed stuk gegrilde Tomahawk steak kunnen hun hart ophalen bij het nieuwe grill restaurant Cafe Carbon in...

Sluiten