Eind januari wordt de Utrechtsestraat in centrum Amsterdam even flink opgeschud. Het nieuwe restaurant Guts & Glory heeft ballen en doet het lekker op haar manier.
Guts and Glory
Een hotspot met een bijzonder concept, dat is wat we kunnen verwachten. Ieder half jaar speelt een ander dier de hoofdrol van Bresse kip, tarbot, Wagyu rund tot Iberico varken. Geen enkel topkwaliteit vlees of vis ontsnapt aan de culinaire escapades van Guts and Glory!
Lekker anders
Alleen de beste kooktechnieken, dat is wat deze mooie producten volgens de mannen van dit eigenzinnige restaurant verdienen. Dus soms ook gewoon lekker een tikje anders dan normaal.
Verfijnd met een no-nonsense sausje
Guts and Glory wordt een mooie combinatie tussen haute cuisine en ruig koken waarbij zoveel mogelijk van het dier wordt gebruikt in de gerechten. Voor het hoofdgerecht wordt het dier van het moment zo puur als het maar kan op tafel getoverd met als side kicks échte frieten en groen uit het seizoen.
Ik kan in ieder geval niet wachten tot het eind januari is!
Guts & Glory Amsterdam
Utrechtsestraat 6
Amsterdam Centrum
gutsglory.nl
Borrel | diner
Bij Café Carbon eet je de sappige steaks gezellig met je tafelgenoten.
[mapsmarker marker=”51″]