Happyhappyjoyjoy East in Amsterdam oost

Ohhhh exciting nieuws voor Amsterdam Oost. Want West heeft dan wel Happyhappyjoyjoy op de Bilderdijkstraat, maarrrrr ook in Oost vliegen de buns, dim sum, sizzling wok dishes en meer je nu ook om de oren. Want ja ja er is een tweede Asian streetfood walhalla geopend in Oost: Happyhappyjoyjoy East.

Happyhappyjoyjoy East Amsterdam Julius JaspersHappyhappyjoyjoy East Asian Food Amsterdam nieuw

Asian style bij Happyhappyjoyjoy

In het pand waar ooit Mercat zat, vind je nu deze nieuwe Asian foodspot. Was het interieur toen de Spaanse tapas en paella’s uit de keuken kwamen nog met name zwart, grijs en wit, dat is nu voorbij. Nu is geen kleur te gek voor deze nieuwe hotspot in Amsterdam oost.

Happyhappyjoyjoy East Asian streetfood Amsterdam Julius Jaspers Happyhappyjoyjoy East AmsterdamHappyhappyjoyjoy East streetfood Amsterdam 

Het is soms moeilijk te geloven dat ik ben in Amsterdam ben en niet middenin Kowloon ben beland. Zo lijken de vrolijke lichtbakken zo uit Hong Kong overgevlogen te zijn en is de enorme wandkast gevuld met items uit het verre oosten.

Happyhappyjoyjoy East nieuwe hotspot Julius Jaspers Amsterdam asian

En ook de lazy Suzies ontbreken niet! Ik ben gek op deze handige draaiplaten, ze zijn ideaal om eten te delen met je tafelgenoten.

Happyhappyjoyjoy East asian food hotspot Amsterdam

Ohh ik blijf foto’s maken, want wat is het toch te gek geworden. Wat ik met name tof vind is dat de oude elementen van het voormalige elektriciteitscentrale hier en daar terug komen, maar dan wel in een nieuw jasje.

Happyhappyjoyjoy East Amsterdam streetfood Julius Jaspers

Ja hier wil je toch gewoon aanschuiven!

Happyhappyjoyjoy East nieuwe hotspot asian streetfood Happyhappyjoyjoy East Amsterdam streetfood restaurant nieuw

Waanzinnig terras

Maar ook buiten is Happyhappyjoyjoy East very nice. De gorgeous garden is cosy gestyled en zo fijn om met mooi weer van dim sum en ander finger food te snoepen. Zie je jezelf al aan één van de tafeltjes zitten of op de comfy loungebanken chillen? Ja toch!

Happyhappyjoyjoy East tuin terras Amsterdam Happyhappyjoyjoy East terras Amsterdam

Happyhappyjoyjoy East Amsterdam nieuw oost

Food and drinks

Het is vandaag de opening van Happyhappyjoyjoy East, dus dat betekent feest! En daar hoort natuurlijk heel veel yummie food en drinks bij. Wat dacht je van een delish bun met pulled duck of crispy chicken. Oh boy oh boy dat smaakt naar meer!

Happyhappyjoyjoy East Amsterdam oost eten

And ofcourse ontbreken de dim sums niet bij Happyhappyjoyjoy East.

Happyhappyjoyjoy East dim sum Amsterdam oost Happyhappyjoyjoy East Amsterdam oost Happyhappyjoyjoy East streetfood Amsterdam oost

Oh ik ben fan van Happyhappyjoyjoy East. Wat een heerlijke spot om je lekker te installeren met een drankje en je onder te dompelen in dim sums en nog meer Asian streetfood. Mijn favo spot: op het terras of in de tuin met de zon op mijn neus!

Happyhappyjoyjoy East nieuw restaurant bar drinks food

Happyhappyjoyjoy East
Oostelijke Handelskade 4
Amsterdam Oost
Lunch | borrel | diner | terras

happyhappyjoyjoy.asia

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag vanaf 12.00 uur

[mapsmarker marker=”189″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Louie Louie is open for business

Hoppa Louie Louie is ein-de-lijk open en wat ziet het er tof uit! Een mooie aanbouw waar je lekker kunt...

Sluiten