Bij deze bar betaal je je G&T met een komkommer. Ja echt!

Morgen is het Wereldkomkommerdag, de dag dat onze groene kromme vriend in de schijnwerpers staat. Speciaal voor deze mooie dag is de Komkommerkantine opgetuigd. Een bar waar de komkommer extra veel waard is, een G&T om precies te zijn. Want als je morgen of overmorgen bij de Komkommerkantine verschijnt met een komkommer, krijg je je eerste gin & tonic cocktail voor nop!

Komkommerkantine met Wereldkomkommerdag

Dus als je ergens nog wat krom groen hebt liggen, hup in je tas ermee en naar de Komkommerkantine! Maar ho wacht, je moet nog wel even zorgen dat je toegang krijgt tot deze bijzondere bar want slechts een select groepje komkommerhouders komen op de felbegeerde lijst te staan. En hieronder de aanwijzingen om op ‘the list’ te komen:

Stuur een WhatsApp naar +316 54 34 59 23. En je berichtje bevat in ieder geval:
1. Je naam
2. Het aantal gasten en hun namen
3. De voorkeursdatum (14 of 15 juni)
4. De gewenste tijd

En de verdere tekst eromheen daarin mag je creatief zijn 😉

Je ontvangt vervolgens een bericht met een GO of NO.

De regels

Je moet minimaal 18 jaar zijn. Je kunt maximaal één komkommer per gast inwisselen. Daarna kun je met gewone euries betalen voor je cocktails. De Komkommerkantine erkent komkommers in alle soorten en maten. Bijna alle dan, namaakkomkommers worden geweigerd.

Hendricks’s Gin Komkommerkantine
Jan van Galenstraat 6
Amsterdam West
Drinks

De Komkommerkantine is er twee dagen: donderdag 14 en vrijdag 15 juni 2018. De deuren gaan open vanaf 16.00 uur. Meer info, zie het Facebookevent.

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Braai Amsterdam Rivierenbuurt
BBQ spot Braai Amsterdam opent een locatie in de Rivierenbuurt

Braai Amsterdam, je weet wel die bbq spot waar de smokey delicious goods je om de oren vliegen, braait lekker door...

Sluiten