Hotel Buiten nieuw cafe restaurant aan de Sloterplas

Hotel Buiten aan de Sloterplas was er natuurlijk al een tijdje. Maar deze chille spot aan het water was altijd meer een plek om even te hangen met een drankje en een kleine snack. Had je wat meer trek dan bestelde je een tosti en dat was het dan wel. Maar het tij gaat keren want Hotel Buiten in Amsterdam Nieuw-West wordt as we speak omgetoverd tot een volwaardig café restaurant.

Hotel Buiten cafe restaurant aan de Sloterplas

Het hotel dat geen hotel is is al tijden een plek waar de buurt lekker vertoeft. Beetje borrelen en zo was leuk, maar ze vonden dat het tijd werd voor een cafe en restaurant waar je een fatsoenlijk vorkje kunt prikken. Dus hoppa er werd een crowdfunding actie op touw gezet. Ze hadden 80.000 euro nodig, maar harkten zo 120.000 euro binnen. Genoeg dus om iets moois neer te zetten. Dat het echt een buurtproject is blijkt uit het feit dat alle buren wat te zeggen hebben gehad over het ontwerp en ook welkom zijn om mee te helpen met de bouw.

Eten en drinken aan de Sloterplas

En binnenkort kun je dus bij cafe restaurant Hotel Buiten op het schiereiland aan de Sloterplas lekker eten en drinken. Het worden eenvoudige maar goede gerechten. Het kan zomaar zijn dat ze een varken aan het spit bereiden en er komt ook een moestuin. Verder kun je er lekker onderuit zakken met een speciaal biertje van Brouwerij De 7 Deugden, Lowlander, Two Chefs Brewing, Bruut en nog veel meer. Ze hebben tien biertappen, dus er zit vast wel wat tussen wat je lekker vindt (tenminste als je van bier houdt). De koffie is van white label coffee en de frisdranken van Dorstlust. Broodje eten? Die komen van Iambe en de zoete lekkernijen komen van Confuus.

Amsterdamse stadsstrand zonder zand

Een soort Blijburg maar dan in Amsterdam West, dat is wat Hotel Buiten gaat worden. Net zo chill en relaxed en waar je dus ook terecht kunt voor een maaltje. Het leukste Amsterdamse stadsSTRAND zonder ZAND noemen ze het. Maar wel met heel veel water, want dit stadsstrand heeft aan drie kanten water en natuurlijk ook een terras. En het is het hele jaar gewoon open. In de winter kun je jezelf opwarmen bij de houtkachel en de schapenvachten. Geheel in winterse stijl zijn er stoofpotten en is er kaasfondue. En als de zomer weer in het land is, gaan de bbq en het kampvuur aan en kun je turen naar de zonsondergang.

Hotel Buiten helemaal voor jezelf

Wil je deze bijzondere plek aan de Sloterplas helemaal voor jezelf hebben? Je kunt deze locatie ook afhuren voor een feest. Over een unieke plek gesproken.

Openingsfeest Hotel Buiten

Het nieuwe cafe restaurant vind je aan de Noordzijde van de Sloterplas. Ze zijn nu nog bezig met de bouw, maar vanaf 3 oktober gaan ze open en op zondag 8 oktober is er een groot openingsfeest van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Hotel Buiten
TH J Lammerslaan 3
Amsterdam West

Openingstijden:
Dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 0.00 uur

[mapsmarker marker=”426″]

Render foto: Hotel Buiten

Translate»
Lees vorig bericht:
Umaimon by Takumi Amsterdam ramenrestaurant
Populair ramenrestaurant uit Duitsland Umaimon Amsterdam nu in Amsterdam

Umaimon Amsterdam powered by Takumi Dusseldorf gaat morgen open bij het Leidseplein. Lees verder

Sluiten