12 redenen om naar het Westergasterrein te gaan

Het Westergasterrein was altijd al een fijne spot om te zijn, maar het wordt er alleen maar leuker en leuker. 12 goede redenen om (weer) eens een bezoek te brengen aan deze stoere plek in het Westerpark.

Gustafson Amsterdam

Gustafson Amsterdam is wel een heel bijzonder pop-up concept. Terwijl ze open zijn transformeert Gustafson Amsterdam zich langzaam van casco pand tot een volledig restaurant, bar, hotel en creatief podium. De kaart verandert, net zoals het interieur, met de dag.
Lees meer over Gustafson Amsterdam

Gustafson Amsterdam terrasGustafson Amsterdam bar restaurant pop up Westergasterrein

Wester Wijnfabriek

De allereerste wijnbar op het Westergasterrein. Wester Wijnfabriek heeft een fijn terras om lekker in het zonnetje van je wijntje te kunnen nippen, maar ook binnen is het goed vertoeven. Boven aan de lange tafel of in de comfy fauteuils. Ow ja, hier scoor je een lekker micro dynamisch wijntje en ook voor een proeverij of een workshop mix je eigen wijn zit je hier goed.
Lees meer over Wester Wijnfabriek 

Wijnbar Wester Wijnfabriek Westergasterrein Amsterdam westWijnbar Wester Wijnfabriek Amsterdam

Brouwerij Troost Westergas

Een top spot om gezellig zelfgebrouwen bier te drinken en stoere burgers te happen. Brouwerij Troost Westergas tilt gezellig bieren naar een geheel ander niveau. Liever hun biertjes mee nemen naar huis? Bij hun bierwinkel haal je zo wat flesjes bier to go.
Brouwerij Troost Westergas

Brouwerij Troost Westergas

Brouwerij Troost Amsterdam Westergas

Mossel & Gin

Het blijft het een van de mooiste plekken van het Westergasterrein vinden. Zo met de bomen, het groen en het feit dat het een klein vrijstaand pand is. Mossel & Gin is een ultiem chille spot om lekker mossels, garnalenkroketjes of wat anders lekkers te eten. Natuurlijk spoel je dit allemaal weg met een killer gin and tonic.
Lees meer over Mossel & Gin

Mossel en Gin Amsterdam hotspot WestergasterreinMossel en Gin Amsterdam Westergasterrein

Pizza Pazzani

Een lekker pizza’tje hap je (op het zonnige terras) bij Pizza Pazzani op het Westergasterrein. Kun je daarna gelijk door naar een voorstelling bij North Sea Jazz Club.

Pizza Pazzani Amsterdam Westergasterrein

Rainarai

Even zin in een bijzondere sfeer? Bij Rainarai waan je je in als een nomade in Algarije. Buiten kun je lekker even uitpuffen op hun ruige terras en binnen kun je wegzakken in hun kussens. Neem er een lekkere tajine bij en je wilt voorlopig nog even niet weg.

Rainarai Amsterdam Westergasterrein

Foto: rainarai.nl

Restaurant Rainarai Amsterdam Westergasterrein

Espressofabriek

Hier weten ze hoe ze een goed bakkie leut moeten zetten. De Espressofabriek is een stoere koffiespot om lekker op je dooie gemak te genieten van een koffie met wat lekkers. Ook een fijne plek om ongestoord te bladeren in een tijdschrift of lekker te werken.
espressofabriek.nl

Espressofabriek Amsterdam WestergasfabriekEspressofabriek Amsterdam Westergasterrein 

Westergasterras

Het terras van het Westergasterras doet  een beetje tropisch aan. Een super chille spot om te vertoeven. Ook als het een beetje waait, want je zit lekker beschut. Als het buiten koud is is het binnen ook altijd gezellig druk. Extra leuk: Een plekje bij de open haard, als het je lukt om een spot te veroveren!
westergasterras.nl

Westergasterras Westerpark

Pacific Parc

Een funky laid back spot waar je als het zonnetje schijnt lekker onderuit kunt zakken op het zonnige terras. ’s Avonds kun je hier dansen op muziek waarop mijn ouders vroeger nog rond huppelden, ja ja rock & roll.
pacificparc.nl

Pacific Parc Amsterdam Westergas

Ton Ton Club

Old skool gamen zoals flipperen of een spelletje Mario Kart (wow nostalgie!!!) met vrienden. Het kan allemaal bij Ton Ton Club. Of een actief potje air hockey (een van mijn favorieten). Ton Ton Club was afgelopen zomer in de zon, maar vertrekt voor de wintermaanden naar binnen. Dus ze zijn nu aan het verbouwen, maar volgend weekend (6 november) gaan ze open met een knalfuif.
tontonclub.nl

Ton Ton Club Amsterdam Westergas

Ketelhuis

Een filmpje pakken doe je natuurlijk bij Het Ketelhuis. Een top spot om wel op een heel ontspannen manier film te kijken. Het heeft zo’n heerlijk huiskamersfeertje! Je kunt hier trouwens ook van tevoren even een hapje eten en daarna gelijk door naar het grote witte doek.
ketelhuis.nl

Ketelhuis Amsterdam Westergasterrein

 

De Bakkerswinkel West

Even chillen met een sapje of koffie met stoere boterhammen met smeersels (baba ganoush hmmm!!) of iets zoets doe je bij De Bakkerswinkel West.
debakkerswinkel.nl/amsterdam-west

Bakkerswinkel Amsterdam Westergasterrein Westergasfabriek

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Jackson Dubois Asian streetfood
Jackson Dubois Amsterdam hotspot

Overdag staat deze spot op het Spui bekend als Esprit Caffe, maar 's avonds transformeert het tot Jackson Dubois. Een...

Sluiten