Ninour shop + deli, nieuw in de Pijp

Wat is het toch weer fijn als je weer eens een verborgen pareltje ontdekt. Deze ‘hidden gem’ heet Ninour  en is nieuw op de Eerste Jan Steenstraat in De Pijp. Deze stijlvolle shop is gevuld met de leukste en fijnste spullen. En je kunt er ook nog eens terecht voor een killer vega Marokkaans ontbijt of lunch.

Winkel Ninour Amsterdam

Ohhh wat een fijne kleuren! Eigenaresse Nina is een kleurrijk en vrolijk persoon en dat zie je terug in haar coole shop. Veel roze en turquoise and I like it!

ninour-amsterdam ninour-amsterdam-winkel-nieuw-de-pijp

Voor cocktail addicts is deze cocktail kit een must have. Hiermee draai je zo in ‘a whip’ een gemixt drankje in elkaar. So a cocktail is never far away.

ninour-amsterdam-winkel-de-pijp ninour-shop-amsterdam-de-pijp

Stylish Nina komt zelf uit de mode, sterker nog het is haar met de paplepel ingegoten. Haar grootouders hadden een prachtige shop gevuld met high end vintage fashion en als klein kind rende ze al tussen de rekken door. De winkel is helaas weg, maar ze heeft een aantal bijzondere stukken in haar winkel hangen. Van Kenzo en Lanvin tot aan een good old C&A’tje, ze hangen allemaal aan hetzelfde rek.

ninour-amsterdam-vintage-design-fashion

Ohhh zo mooi! Nina laat in Bali sieraden maken en die liggen dus gewoon in haar vitrinekast bij Ninour. Wat dacht je van deze stoere en bijzondere ringen. Hebben toch?

ninour-amsterdam-winkel-accessoires

De vraag is niet waar haar mooie collectie aan spullen vandaan komen, de vraag is eerder waar vandaan niet! Van Sydney tot aan Marrakech, ze haalt overal haar items en haar inspiratie vandaan. Alleen de dingen die ze zelf mooi vindt en zelf ook blij van wordt halen het tot haar winkel. En die persoonlijke touch voel en zie je.

ninour-amsterdam-sieraden

Op zoek naar iets bijzonders voor je kleintje? Bij Ninour vind je de schattigste items voor kinderen. Van lieve knuffels tot aan te cute kniekousjes van het Koreaanse merk Mini Dressing.

ninour-amsterdam-baby-kinder-spullen

Marokkaanse delicatessen bij Ninour

Waar ik altijd blij van word is even rustig onderuit zakken om je aankopen te bekijken. Nou daarvoor hoef je bij Ninour niet ver te zoeken. Achterin het pand kun je namelijk neerstrijken om je nieuwste aanwinsten te bewonderen. Natuurlijk met een kop koffie en wat zoets of een heerlijke gezonde lunch Ab, de vriend van Nina, tovert de geurigste vegetarische Marokkaanse lekkernijen op tafel.

ninour-amsterdam-marokkaans-lunchen-shop

Alleen de namen van de gerechten al 🙂

ninour-amsterdam-de-pijp-lunch ninour-amsterdam-koffie-lekkernijen

Ik vraag naar de favoriet van de chef, ‘dat is toch de picture me rollin’,’ zegt chef Ab. Nou dat wordt em en ik ben heel erg blij met mijn keuze. Een heerlijke Libanese wrap gevuld met gegrilde groenten, geitenkaas en truffel. Jaaah, hij is fijn heel fijn.

ninour-amsterdam-lunch-marokkaans ninour-amsterdam-vega-lunch Ninour Amsterdam lunch De Pijp

Wat een fijne spot is Ninour toch! Ideaal om bijzondere items te scoren, koffie te drinken, wat lekkers te happen of te werken want ze hebben hier gratis wifi en je als je een plekje scoort aan het tafeltje bij het raam kun je ook nog eens lekker mensen kijken.

Ninour
Eerste Jan Steenstraat 109
Amsterdam De Pijp
Ontbijt | lunch | brunch | shoppen | werken

ninour.nl

Openingstijden Ninour:
Dinsdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur

[mapsmarker marker=”154″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Westergasterrein Amsterdam terras
12 redenen om naar het Westergasterrein te gaan

Het Westergasterrein was altijd al een fijne spot om te zijn, maar het wordt er alleen maar leuker en leuker....

Sluiten