Win drie uur lang gratis karaoke drank en hapjes twv €175

Bar Karakter op de Clercqstraat komt met een private karaoke room. Dat las je natuurlijk al een tijdje geleden op bySam. En nu is deze privé karaokekamer af en ready to rumble. En dat is goed nieuws voor karaoke freaks like me. En om dit nieuws nóg tofffer te maken, ik mag namens Bar Karakter 3 uur gratis karaoke met je vrienden weggeven! Oh yes!

Gratis karaoke bij Bar Karakter

Ok dus je maakt kans op drie uur helemaal los gaan in je persoonlijke karaokebar met zes tot acht van je karaoke buddies. En hoppa ze gooien er nog wat extra dingen bij. Wat dacht je van een glaasje prosecco bij binnenkomst. Handig om een beetje los te komen en je ergste podiumangst een beetje weg te werken. En om het feest compleet te maken krijg je ook Desperados, Heinekenbiertjes en wijntjes. En chef Michel van de Grill Fabriek zorgt voor de borrelhappen. Zo hebben ze bij Bar Karakter x de Grill Fabriek als enige de bitterballen van Grootmeester. Als dat geen groot festijn wordt.

Normaal gesproken ben je hiervoor € 175,- in totaal kwijt en als je wint dus niets noppes nada. En dat is best wel fijn.

de Grill Fabriek karakter borrelhappen

Ik heb deze bitterballen mogen proeven en ik kan je vertellen, hier wil je meer van!

Meedoen aan de winactie

Zie je jezelf en je vrienden al gaan in de karaokebar in Amsterdam West? Je kunt dit karaokefestijn winnen door het onderstaande te doen:

  1. De Facebookpost liken;
  2. Minimaal vier karaokebuddies taggen in de comments onder het Facebookbericht;
  3. De Facebookpagina van Bar Karakter en de Grill Fabriek liken;
  4. En het Facebookbericht delen, gewoon omdat het kan.

Meedoen kan tot maandag 21 augustus. De bofkont die wint ontvangt bericht via Facebook Messenger. Dus hou je PM’s in de gaten.

Underground karaokebar

Sowieso zijn private karaokebars al tha bomb, althans dat vind ik, maar ik het Asian genes en blijkbaar houden Aziaten gewoon van meezingen met de band. Maar wat de karaokeroom van Bar Karakter extra cool maakt is dat hij underground is en daarmee bedoel ik echt underground, want hij bevindt zich in de kelder. Dus mocht je je nog zorgen maken of iemand buiten de karaokekamer je gezang hoort, ik kan je vertellen no worries. It ain’t gonna happen.

Karaokebar Amsterdam West

Bar Karakter x de Grill Fabriek

De Clercqstraat 75hs
Amsterdam West | Oud-West
Karaokebar | drinks | borrelen | diner

[mapsmarker marker=”225″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Boro Hotel Long Island City
Boro Hotel uber stylish nieuwe hotel in Long Island City New York

Natuurlijk kun je een hotel in Manhattan boeken. Lees verder

Sluiten