CoffeeConcepts opent koffiebar op Kinkerstraat in Amsterdam West

De Kinkerstraat wordt nog meer een echte koffiestraat. De straat in Oud-West is met haar koffiezaken een walhalla voor koffiefreaks. Lot Sixty One en Coffee Room zijn natuurlijk al jaren vaste prik op de Kinkerstraat en als je meer richting Amsterdam West rolt kom je de ter hoogte van de Ten Katestraat de Koffiesalon en Doppio Espresso aan weerszijden tegen. Stuiterend van al die cafeïne beland je bij CoffeeCompany op de hoek van de Kinker en de JP Heije. Maar vanaf dat stuk van de Kinker moet je even zonder cafeïne refuel station totdat je over de brug bent en je aan het einde van de straat bent gekomen, want pas daar zit Buongiorno Espressobar op je te wachten met dampende kopjes koffie. Maar er gloort hoop aan de horizon. Want echt exact op de meter precies in het midden (ik heb Google Maps even gecheckt) van de CoffeeCompany en Buongiorno komt er een nieuwe locatie van koffiezaak CoffeeConcepts.

CoffeeConcepts Kinkerstraat

CoffeeConcepts heeft natuurlijk al een knappe zaak op de Jacob Obrechtstraat in Amsterdam Zuid met heerlijke comfy banken om in te verdwijnen en een sandwich bar op de Reguliersdwarsstraat en binnenkort dus ook een koffiebar op de Kinkerstraat. Sowieso zal er koffie zijn, wat ze nog meer gaan serveren is nog even afwachten. Hopelijk lekkere sandwiches, healthy stuff en mooie taarten net zoals de andere twee koffiespots.

CoffeeConcepts Sandwich Bar Amsterdam Reguliersdwarsstraat centrum

Hoever ze zijn? Nou ik heb gisteren even naar binnen gegluurd en ze zijn ehhh niet zo heel erg ver nog. Van binnen is het pand volledig gestript en that’s it. Dusss werk aan de winkel en gissen wat het gaat worden en hopen dat het net zo mooi en chill wordt als de CoffeeConcepts op de Jacob O en de sandwichbar op de Reguliers. Maar ik vermoed dat dit wel snor zit.

Binnenkort op de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid: George Fish Shop

CoffeeConcepts
Kinkerstraat 380
Amsterdam West | Oud-West
Koffiespot

Foto’s: CoffeeConcepts

[mapsmarker marker=”398″]

Translate»
Lees vorig bericht:
de Grill Fabriek Grootmeester bitterballen
Win drie uur lang gratis karaoke drank en hapjes twv €175

Bar Karakter op de Clercqstraat komt met een private karaoke room. Lees verder

Sluiten