Kebec micro pizzeria op het NDSM in Amsterdam Noord (PERMANENT GESLOTEN)

In de kleine ruimte passen net aan een houtgestookte steenoven, een kleine keuken, een bar met een paar barkrukken, een toilet en twee tafeltjes waar je ieder met max vier man aan kunt zitten. Kebec op het NDSM in Amsterdam Noord noemt zichzelf een micro bakery en gezien de grootte van de zaak snap ik de naam wel.

Kebec pizzeria Amsterdam Noord NDSM

Pizza’s eten op het NDSM

Aangezien er nog niet bijster veel is op het NDSM in Amsterdam Noord ben je al snel de eerste. Zo is Kebec de eerste pizzeria in dit gebied aan de overkant. Op het aanrecht voorin de open keuken worden de bolletjes deeg soepeltjes tot pizzabodems getransformeerd en getopt met tomatensaus en verschillende lekkere dingen zoals buffelmozzarella, pikante salami, venkelsalami, tonijn, speck, champignons, ham, etc. De pizzabakker schuift de belegde deegplakken in de oven om ze vervolgens knapperig en goudbruin er na een paar minuten weer uit te vissen.

Kebec pizza Amsterdam NDSM

Binnen of op het terras van Kebec

Op het terras van Kebec kun je in het avondzonnetje een wijntje of een biertje doen terwijl je wacht op je pizza. Als het spitsuur is kan het overigens eventjes duren voordat je je pizza voor je neus hebt. Dus ga er in dat geval niet al te hangry heen. Maar als je eenmaal je pizza hebt is het er eentje om van te houden. De bodem is mooi knapperig van buiten en luchtig en zacht van binnen. Verder is de bodem ondanks de topping niet nat in het midden, maar ook daar mooi droog gebakken. De tomatensaus is mooi van smaak en hier en daar treffen we een cherrytomaatje aan. Mjam, een pizzatje die er bijzonder goed in gaat.

Pizza Kebec Amsterdam Noord

Is het geen buiten-zit-weer, dan zijn er binnen twee tafeltjes waar je je pizza kunt opeten. Je kunt ook aan de bar zitten.

kebec amsterdam pizza noord

Kebec
TT. Melaniaweg 12
Amsterdam Noord
Lunch | drinks | diner | terras

Openingstijden Kebec:
Dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur (eten vanaf 11.00 uur)
Zaterdag en zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur

[mapsmarker marker=”87″]

Tags: pizzeria in Amsterdam Noord | houtovenpizza Amsterdam | pizza eten in Amsterdam Noord | micro bakery Amsterdam Noord

Translate»
Lees vorig bericht:
FC Hyena bioscoop restaurant bar Amsterdam Noord
FC Hyena bioscoop, wijnbar en petit restaurant in Amsterdam Noord

De eerste keer dat ik bij FC Hyena was, was ik al verkocht. Lees verder

Sluiten