Thailicious happen bij Kevin Bacon Bar

I just love Thai food! Je kunt je dus wel voorstellen hoe excited ik was toen ik hoorde dat Kevin Bacon Bar op de Witte de Withstraat in de Baarsjes op de Thaise toer zou gaan. Sinds 1 april kun je bij deze stoere en stijlvolle bar terecht voor pad thai, fish cookies, curry’s en nog meer delish food like it came straight from Bangkok.

Cocktails nippen bij Kevin Bacon

De comfy sofa vraagt om een relaxmodus, dus daar geef ik me gewoon aan over. Heb ik gelijk goed zicht op mijn cocktail in de maak. Want naast tasty food, kun je bij Kevin Bacon Bar ook terecht voor cocktails-that-totally-blow-your-mind. De charmante barman krijg je er gratis bij. Hé het oog wil ook wat.

bar-restaurant-kevin-bacon-amsterdam-west kevin-bacon-bar-restaurant-cocktail-thais

Mijn favo cocktail: De Bitter Rose. Een mix van Thai basil infused gin, Campari, verse limoensap, rozenwater en ginger beer. Hell yeah!

restaurant-bar-kevin-bacon-amsterdam-west

Thai food

Snacktime met fingerlicking tasty Thaise bites. Een goed begin van de avond kun je wel stellen!

bar-restaurant-kevin-bacon-thais-amsterdam-west

Ik was een paar weken terug in Bangkok en daar had ik een horrible ervaring met een hele onprettige Tom Ka Kai, maar deze Thaise kippensoep is goehoed! Wauw wat een intense smaken. Hier kan ik een hele pan van op!

kevin-bacon-bar-restaurant-amsterdam-thais-west

Yay! Er staat Masaman curry op de kaart. Die móet ik gewoon proberen. En oh boy oh boy wat is hij fijn. Met lekker veel knapperige groente en chewy duck en een klein pepertje hapt deze curry wel heel erg goed weg. Mjam!

restaurant-kevin-bacon-thais-amsterdam-west restaurant-bar-kevin-bacon-thais-amsterdam-witte-de-with

Fabulous food, check! Killer cocktails, check! Mooi interieur, check! Fijn terras, check! Yup, de Baarsjes hebben er een fijne foodspot bij!

Kevin Bacon Bar
Witte de Withstraat 38
Amsterdam West
Drinks | Thai Food | cocktails | terras | diner
hotelnothotel.com/kevin-bacon

Openingstijden Kevin Bacon:
Dinsdag tot en met donderdag van 17.00 uur tot 0.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 17.00 uur tot 1.00 uur
Zondag van 17.00 uur tot 0.00 uur

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Flo's Bagels & Appetizing

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Flo\'s Bagels & Appetizing 52.362304, 4.864486

 

 

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Taqueria Tacobar Amsterdam
Taqueria Tacobar nieuw in West (permanent gesloten)

It's taco fever bij Taqueria Tacobar! Op het hoekje van de Tweede Helmersstraat en Read more

Sluiten