bySam ontvangt Liebster Award

Oh my wat gaat de tijd snel. bySam bestaat alweer drie jaar. Ik weet nog wel hoe ik mijn aller eerste blogartikel tikte. Eerst werden vrienden en familie fan van mijn blog en voordat ik het wist groeide het aantal lezers en volgers. Nog steeds kan ik af en toe niet geloven hoe snel het gegaan is en hoe geweldig ik het nog steeds vind om nieuwe hotspots te spotten en te testen. Ik blijf een foodie to tha bone.

Wat het bloggen leuk maakt is als mensen er leuk op reageren. Soms krijg ik de liefste berichten in mijn inbox. Zo tof! En nu heb ik een award gekregen van medeblogster Lieke van Little Wanderbook. De Liebster Award, een internationale prijs die bloggers aan elkaar geven als blijk van waardering en een thumbs up to keep up the good work. Lieke kreeg de award van een blogger uit San Francisco en passes it on naar bySam.

Nadat ik ‘Yes’ had gezegd tegen de award, mocht ik 10 vragen beantwoorden zodat jullie meer over mij te weten komen. There goes:

1: Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Mijn grote droom is een ketting van sweet and sticky chicken wings. Mjam, daarvoor mag je me altijd wakker maken.

Taqueria Tacobar Amsterdam West Mexicaans restaurant bar

2: Wat is je meest bijzondere culinaire ervaring?
Dat was in Hoi An in Vietnam. Op een piepklein eilandje leerde ik van een oud-Masterchef Vietnam kandidaat verse rijstvellen maken en andere tasty Vietnamese gerechten koken. De sfeer, de locatie en de bijzondere smaken…alles bij elkaar een te gekke culinaire ervaring.

3: Wat vond je als kind niet lekker?
Olijven en ananas. En al helemaal niet in combinatie met elkaar 😉

4: Wat is je lievelingsingrediënt?
Koriander! Ik hou ervan. Dat velen het naar zeepsop vinden smaken, daar kan ik me dus helemaal niet in vinden. Hoe meer koriander hoe beter!

5: Welk restaurant staat hoog op je wensenlijstje?
Na Chef’s Table gezien te hebben: Fäviken in Zweden. En dan wel dineren, overnachten en ontbijten. The whole shebang.

6: Met wie zou je wel een romantisch diner willen en waarom?
Gabriel Macht, maar dan wel zoals hij was in season 1. In season 2 wordt hij te soft.

7: Wat is je lievelingsrestaurant in Amsterdam?
Ohhh ik vind dit zo’n vreselijke vraag. Dat is echt afhankelijk van mijn (food) mood. Ik stuur wel heel veel mensen naar restaurant Adam op de Overtoom.

8: Wat is je meest gelezen post?
De beste terrassen van Amsterdam.

9: Wat is je ‘gouden recept’ wat je maakt voor visite of een date?
De Chinese fonduepan op tafel en hengelen naar dumplings, dat is mijn ‘gouden recept’.

10: Wat ligt er altijd in je koelkast?
Flesjes witte wijn en oude kaas.

Pay it forward

Aan mij de eer om de award weer door te geven aan een fellow blogger. En ik geef de award door aan Dorée. Deze oud-Masterchef deelneemster heeft het blog Cato Cheft ’t. Haar blog waar ze haar twee grote passies, eten en muziek, samenbrengt ziet er niet alleen vrolijk uit, maar staat ook boordevol handige recepten en foto’s waarvan het water je in de mond loopt. Congrats Dorée.

Translate»
Lees vorig bericht:
Pimmr surprise dining

Ik ben altijd wel te vangen voor iets nieuws, iets geks. Dus toen mij werd gevraagd of ik een nieuwe...

Sluiten